Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Ja, wat is daar eigenlijk mee, MrOoijer? Ik eet ze wel eens, dit weekend toevallig nog. Maar de structuur deed mij ook al...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is Yorkham?
Ik vind dit soort ontwikkelingen echt geweldig. Ik zag Heston Blumenthal al in de weer met parfumflesjes. Alleen stopte hij er...
Robin Kok
16 jaar geleden
Van Wees komt met eetparfum
Nee, ik zou dat niet zo erg vinden. Maar wel slordig als je het niet aanpast aan de nederlandse omstandigheden. En als je het...
Robin Kok
16 jaar geleden
IJs of Frozen Yoghurt?
Zou ze d'r stukjes 1 op 1 jatten uit een ander land?
Robin Kok
16 jaar geleden
IJs of Frozen Yoghurt?
Perziken en nectarines kun je net als tomaten een paar seconden onderdompelen in kokend water. Daarna gauw afkoelen in koud...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Perzik
Ik geloof er niks van. Dus ik ga ook niet zoeken.
Robin Kok
16 jaar geleden
IJs of Frozen Yoghurt?
Tsja, mij maakt het ook niet uit hoor. Weg met die ijsbeer, de kievit en de hanenkam, denk ik dan. Uitsterven is ook evolutie....
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Ja, ik weet het. Vandaar dat er ook nog zoveel mensen met een slok teveel op achter het stuur kruipen. Pakkans is zo klein, so...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Kijk, dat snap ik dan weer niet. Die verering van de sla. Hoezo gezond? Mensen eten er doorgaans 6 blaadjes van, wat dus qua...
Robin Kok
16 jaar geleden
Gemakstrend vraagt om bladgewassen
Ik ken mensen die de ham niet eens willen eten. Serieus. Kijk, ik ben ook niet dol op vetranden, maar zolang ik ze eraf kan...
Robin Kok
16 jaar geleden
Valse eiersla
Lekkerst en minst lekker vind ik best okay, voor de scorebepaling, maar ik zou het toch ook zeer interessant vinden te weten hoe...
Robin Kok
16 jaar geleden
Blind kip proeven
Hallo jongens, de eiersalade is gewoon een voorbeeldje.
Robin Kok
16 jaar geleden
Valse eiersla
Nou, zoals ik mensen soms zie reageren op een randje vet aan een plak ham, dan is het helemaal zo'n gek idee nog niet. Het heet...
Robin Kok
16 jaar geleden
Valse eiersla
Het is eigenlijk niet mijn bedoeling om voor moraalridder te spelen. Iedereen moet zelf maar uitmaken of ie zich aan de wet wil...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Nee, die dingen staan voor niets op de lijst van bedreigde soorten, Marieke. Zo kende ik wat chinezen die het enig vonden om op...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Nee, sorry, ik vind dat echt asociaal. Dat is er al vroeg ingestampt, op de kleuterschool volgens mij al. Van paddestoelen blijf...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Nee, dat is natuurlijk niet waar. Het resultaat is hun vondst. En geen hond die denkt dat het RIKILT alle cheeseburgers heeft...
Robin Kok
16 jaar geleden
Hoezo wordt kaas van melk gemaakt?
Volgens mij riepen ze bij de KvW ook niet dat alle kaas van MacDonalds corrupt is, Wouter. Alleen dat ze nep hebben aangetroffen...
Robin Kok
16 jaar geleden
Hoezo wordt kaas van melk gemaakt?
Ook de Cantharellus cibarius staat op de rode lijst. Aangemerkt als kwetsbaar. Nog niet bedreigd dus, maar evengoed afblijven...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Alles leuk en aardig zoals al die columnisten en kookboekschrijvers gezellig blijven schrijven over paddestoeen vergaren. Maar...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Hanenkam
Lachen! :)
Robin Kok
16 jaar geleden
‘Nepkaas is gezonder dan echte kaas’
Dat heb ik dus ook altijd begrepen, Jurgen. Dat het een controversieel onderwerp is. Ik kan dus ook geen geweldige bronnen...
Robin Kok
16 jaar geleden
Cargill presenteert zoutvervanger SaltWise
Ja, maar Jurgen, gaat dat onderzoek niet over zoutinname bij hogebloeddrukpatienten? Wat boeit mij als gewoon mens dat? Ik ben...
Robin Kok
16 jaar geleden
Cargill presenteert zoutvervanger SaltWise
Ja, maar dat zegt niks, Wouter. Al die vierkante amerikaanse kaas smaakt kunstmatig. ;) Al zou die handgedraaid en biologisch...
Robin Kok
16 jaar geleden
Hoezo wordt kaas van melk gemaakt?
Het idee dat zout slecht zou zijn voor je gezondheid, net als het idee dat vet slecht zou zijn voor je gezondheid, Dick. Dat...
Robin Kok
16 jaar geleden
Cargill presenteert zoutvervanger SaltWise
Waarom ageert foodlog wel altijd zo fel tegen de anti-vet-maffia, maar hoor ik jullie nooit over de anti-zout-maffia? Zou dat...
Robin Kok
16 jaar geleden
Cargill presenteert zoutvervanger SaltWise
@Jacobus. Omdat we tegenwoordig 100 willen worden? En die andere zoogdieren niet.
Robin Kok
16 jaar geleden
Eetgeloof
Ja, Jurgen. In alle landen heb je wel idioten en rare bijgeloven. Maar daar ging het me even niet om.
Robin Kok
16 jaar geleden
Eetgeloof
Misschien hebben ze wel gelijk en deugt dat onderzoek niet. Net zoals dat Rikilt onderzoek destijds naar water in kipfilet. Ik...
Robin Kok
16 jaar geleden
Hoezo wordt kaas van melk gemaakt?
Co zegt : "Een beetje marketeer grijpt nu zijn kans. En vertelt dat er op/in zijn product Boerengoudse zit. En hij vertelt er...
Robin Kok
16 jaar geleden
Hoezo wordt kaas van melk gemaakt?
Het zou helemaal geen kwaad kunnen als Nederlanders eens wat meer over de invloed van eten op hun gezondheid zouden hebben. Maar...
Robin Kok
16 jaar geleden
Eetgeloof
Ja, raar dat die fabrikanten dat zo niet noemen. Nepkaas, bedonderkaas, bedrogkaas, liegkaas, oplichtkaas, zwendelkaas. Want de...
Robin Kok
16 jaar geleden
Kaas op cheeseburgers, pizza's en 'kaasproducten' blijkt vaak nep
Ik denk niet dat analoogkaas te koop is in de winkel. Dus als je kaas koopt, zul je vast nog gewoon kaas krijgen.
Robin Kok
16 jaar geleden
Healthy People heeft spijt van domheid klant
Heb het vaak gegeten, als er overuren gemaakt moesten worden en je geen zin had in weer de KFC of MacDonalds die gehaald werd....
Robin Kok
16 jaar geleden
Het neefje van Bonne Maman
Ja, ik las er eerder over. Dat ze in Amerika Miracle Fruit feestjes houden. Daar maken ze er meteen een hele show van. Een...
Robin Kok
16 jaar geleden
Besje maakt zuur zoet
Ik eet wel "friet voor mijn gezondheid". Alleen noemen we het dan aardappelpartjes, daar gaat ook maar een lepeltje olie bij en...
Robin Kok
16 jaar geleden
Vrijdagochtendraadsel
Ze smaken eigenlijk gewoon naar ei. :) Nou ja, niet gewoon, ze smaken intens naar ei. Maar wel heel duidelijk ei. Ik durf het...
Robin Kok
16 jaar geleden
De toko
Gave site! ;) Wel een kanttekening hier, voor de kritische foodloggers: de site is niet bedoeld als naslagwerk, daarvoor is er...
Robin Kok
16 jaar geleden
De toko
Gewonnen!!!!!!!!!!!!
Robin Kok
16 jaar geleden
Champignonraadsel
Waarom zou je een breder publiek willen interesseren? Alsjeblieft niet zeg.
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat eten de sterren? Thijs Römers tomatensoep
"Toch heb ik zo'n vermoeden, dat juist heel veel mensen dit kookboek wel aanspreekt", zeg je Anne. Dan denk ik, ja, de Playboy...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat eten de sterren? Thijs Römers tomatensoep
De waarde van receptenboeken? Nou ja, in dit geval dus € 18,95 volgens je link naar bol.com. Hahahahaha. Sorry. Moest even....
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat eten de sterren? Thijs Römers tomatensoep
Dit vind ik wel heeeeeel suf. Kan mij 't schelen wat die Thijs eet. Ik hoop maar dat jullie er flink voor betaald krijgen, want...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat eten de sterren? Thijs Römers tomatensoep
"Onrijpe" okkernoten, zou dat hetzelfde idee zijn als "onrijpe" amandelen? Die at ik ooit, in een exquise gerechtje, maar dat...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Okkernoot
Dat was een mooi plekje dan, want ik heb altijd geleerd dat er onder een notenboom geen/weinig insecten zijn. Een perfecte boom...
Robin Kok
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Okkernoot
Ik tikte een tijdje terug het kampdagboekje van mijn opa uit en las daar het volgende : "Van honden gesproken, langzamerhand...
Robin Kok
16 jaar geleden
India: eten van ratten kan voedselcrisis oplossen
1. Goedkoper 2. Even oud 3. Omdat je daar geen leuke schijfjes van kunt snijden.
Robin Kok
16 jaar geleden
Champignonraadsel
Nog 1 ding en dan hou ik op. Cook & Chemist (Eke Mariën & Jan Groenewold) schijnen in hun recept voor pasta bolognese ook...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
En dan nog even voor de volledigheid : baking soda heet in het nederlands zuiveringszout. Baking powder heet in het nederlands...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Mijn chemische kennis is vrijwel nul. En ik merk dat er op internet vaak dingen door elkaar worden gehaald met die soda's, ik...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
‹ Vorige
39
40
41
42
Volgende ›