Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Ik mis de "weet niet / geen mening" optie. :-)
Robin Kok
16 jaar geleden
De poll & de dierenbescherming
Hoe dan ook bicarbonaat, Jurgen. Gewoon Na carbonaat gebruik je voor je drooggekookte pannen. Baking soda = sodium bicarbonaat...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Marieke, hou nou toch eens op met je praatjes over bindmiddels en hoe inferieur het is je saus met maizena te binden. Het gaat...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Hee, nooit geweten. Thanks. Hoewel ik niet vaak biefreepjes roerbak ga ik dat toch eens uitproberen.
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Jajaja.
Robin Kok
16 jaar geleden
Dilemma van garnalenhandelaar en kruidenier
Gaat er hier nou een belg aan ons uitleggen hoe je <b>hollandse</b> garnalen moet pellen? Het moet niet gekker...
Robin Kok
16 jaar geleden
Dilemma van garnalenhandelaar en kruidenier
Hee, heb je vraag eerder over het hoofd gezien, Frank. Sorry. Maar volgens mij heb je het al opgelost. Mijn nieuwe feed en oude...
Robin Kok
16 jaar geleden
Foodlog.nl in verbouwing
Die bewering is denk ik wel waar, Lizet. Oestersaus is een kantonese uitvinding en daarom natuurlijk voornamelijk gebruikt in...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Bot? Ik probeer gewoon zo beknopt mogelijk te zijn. To the point. Jammer genoeg lukt me dat niet altijd, maar deze vond ik best...
Robin Kok
16 jaar geleden
Low carb
Ja, en niet alle rokers krijgen longkanker. Zo ken ik er nog wel een paar.
Robin Kok
16 jaar geleden
Low carb
Ja, nee, kijk, maizena wordt in de chinese keuken niet altijd voor hetzelfde doel gebruikt. Het ene is inderdaad gewoon het...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
In mijn bloglines krijg ik niet te zien of Foodlog nieuwe posts heeft. Moet ik Foodlog opnieuw toevoegen? Op zich niet zo'n...
Robin Kok
16 jaar geleden
Foodlog.nl in verbouwing
Fuchsia Dunlop heeft een voorkeur voor aardappelzetmeel, maar het gaat evengoed met maizena. Of tapiocameel. Hoewel dat laatste...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Foodfundamentalisme.
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Waarom heeft nog niemand de definitie van ambacht overgetikt? Ambacht = 1. handwerk dat aangeleerd moet worden, als...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
Ik snap je echt niet waarom je daar een probleem mee hebt. Het is geen bakerpraatje, het is namelijk enorm makkelijk te testen....
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Nah, niet echt. Okay, het vermalst niet, maar het vlees blijft wel malser dan wanneer je het zonder maizena roerbakt.
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Ja, dat schreef ik ook al. Maar ze willen er niet aan. ;) Dat van die duizenden jaren gok ik inderdaad gewoon, Lizet. Als de...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Zoals sommigen hier ambachtelijk definieren lijkt het me een synoniem voor ouderwets. Alleen de allereerste manier waarop iets...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
Ja, dat is een bugje.
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
Wat precies heb je tegen op cryogeen koken? Waarom wil jij liever dat de mogelijkheden beperkt blijven en verzet je je tegen een...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
Vooralsnog zie ik de aanhangers van de oorspronkelijke keuken zoals jij erg vaak de zogenaamde moleculaire keuken waar je op...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
"Waarom staat het creëren van ‘nieuwe’ smaken culinair hoger aangeschreven, dan het beheren van ‘authentieke’ " Hoe...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
Heb lang gedacht dat het onzin was, maar na het zien van een aflevering van Horizon denk ik daar anders over. Dat lekkerder...
Robin Kok
16 jaar geleden
Low carb
Tsja, Janneke is een beetje makkelijk. Ik vermoed dat mensen dat juist gezellig vinden. Niet te moeilijk doen, niet te exact...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Okay, Klootwijk valt dus over het woord marineren. En feitelijk is het inderdaad geen marineren. De maizena doet niks met de...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Ja, maar zij weet het al. Ze weet alleen niet hoe dat wetenschappelijk zit. Maar dat geeft toch niet? We hebben toch allemaal...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Als jullie het je niet kunnen voorstellen kunnen we wel een maizenatest toevoegen aan de blindproeverij. ;)
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Ik kom uiteraard wel eens bij een slager/poelier. Niet vaak, maar toch geregeld. En soms vraag ik wel naar de houdbaarheid van...
Robin Kok
16 jaar geleden
14% minder slagers
Het allergrootste voordeel van de supermarkt is dat er een houdbaarheidsdatum op de verpakking staat. In ieder geval is dat wat...
Robin Kok
16 jaar geleden
14% minder slagers
Ze maakt er sowieso een beetje een potje van. Als ze die maizena nou eerst omroert met wat sojasaus en rijstwijn, dan wordt het...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Ja, Jurgen en anderen. Ik weet wel dat van een stuk vlees met vetlaag ook de vetlaag lekker kan zijn. Maar zover ik weet is het...
Robin Kok
16 jaar geleden
de eerste koken kijken
Maizena geeft vlees een fluweelachtige structuur. Zal MacGee vast wel wat over geschreven hebben. De chinezen doen het namelijk...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wat doet maizena met vlees?
Nee, ik neem dat echt niet van je aan hoor, Ailko. Echt niet! Dus ja, proeven zal nodig zijn. En heus, ik wil best geloven dat...
Robin Kok
16 jaar geleden
de eerste koken kijken
Gaaaadverdamme man! Dat vlees! Ieeeeks. Zit ie gewoon een stuk onuitgebakken vet weg te kauwen. Sjessus, dat is toch niet...
Robin Kok
16 jaar geleden
de eerste koken kijken
Ja, ik zag het al. :) Beter.
Robin Kok
16 jaar geleden
Nieuwe site: toch weer enige vertraging ;-)
Vind het niks, zo'n vreemde man in mijn mail.
Robin Kok
16 jaar geleden
Nieuwe site: toch weer enige vertraging ;-)
:-D
Robin Kok
16 jaar geleden
Wreed
Rotbeesten, die katten. Net als ijsberen trouwens. Wat een gemene teringlijers zijn dat zeg. Ben blij dat die straks...
Robin Kok
16 jaar geleden
Wreed
Je zult denk ik toch echt moeten kiezen op welke markt je je zult richten. Ik denk dat je op de markt van "de betere vleeswaar"...
Robin Kok
16 jaar geleden
Of je nog worst lust & dierenliefde
Oja, "bewerk reactie" staat eronder.
Robin Kok
16 jaar geleden
Nieuwe site: toch weer enige vertraging ;-)
Editten? Effe checken dan.
Robin Kok
16 jaar geleden
Nieuwe site: toch weer enige vertraging ;-)
‹ Vorige
40
41
42