Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Nou, ik vind het niet neigen naar moedwillige beschadiging, voor mij is het dat allang.
Robin Kok
12 jaar geleden
FNLI: Foodwatch is religieus wantrouwen tegen verwerkt voedsel
Ik denk dat minder dan de helft van de Nederlanders een kind wil baren, maar dat dat ze er niet van weerhoudt om ze toch te...
Robin Kok
12 jaar geleden
Slechts helft Nederlanders wil dieren doden voor consumptie
Ha! En wie doet 't wijwater? En straalt Jomanda eigenlijk nog in?
Robin Kok
12 jaar geleden
Is magnetronwater gevaarlijk?
Ik zag van de week de aflevering van de KVW over plofkip. Eindelijk eens geen schreeuwerige sensatie-aflevering. Gewoon over...
Robin Kok
12 jaar geleden
Markt voor duurzaam eten groeit hard
@Klootwijk. Waarschijnlijk denkt Thieme: "gezellig, een belletje". En verder niks. :-) En vervolgens horen al haar followers...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hollandse Nieuwe 2012: onverwacht vet
Huh? "Het even wennen?" Je bedoelt dat het nog vies is ook? Ik heb gelukkig geen last van slijm, winderigheid en dipjes. Dat...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe 'natuurlijk' is stevia?
Oh, en over die chirurg. Punt 1, ik geloof niet dat ik erg veel meer waarde hecht aan de mening van een chirurg dan aan de...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe 'natuurlijk' is stevia?
Dat doe je nou altijd! Dan reageer ik heel bits en kom jij met allemaal lieve complimenten! Rotzak! :-) Ja, ik ben veel met...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe 'natuurlijk' is stevia?
Grappig, Hans. Ik ervaar juist het anti-suiker-kamp als irritante maffiosi. Met stipt gevolgd door het anti-zout-kamp....
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe 'natuurlijk' is stevia?
Wat ik mij dan afvraag he? Als zo'n schaap dus vooral tot doel heeft om tijdens zijn leven te grazen. En het grazen dus niet het...
Robin Kok
12 jaar geleden
De natuur als vleesproducent
Wat ik niet kan ontkennen, Bart, is dat organisaties als die van jullie mensen onterecht bang hebben gemaakt voor alle...
Robin Kok
12 jaar geleden
Foodwatch kandideert 5 grote misleiders
Oh, gevonden, ik kwoot van de foodwatch-site: "Peijnenburg houdt van kinderspelletjes. Het koekbedrijf promoot niet alleen...
Robin Kok
12 jaar geleden
Foodwatch kandideert 5 grote misleiders
What the fuck zijn nu weer "verstopte E-nummers"? (btw, ik wilde vanmiddag al stemmen, maar dat lukt niet, je moet je perse...
Robin Kok
12 jaar geleden
Foodwatch kandideert 5 grote misleiders
Ik dacht dat het een paar jaar terug al bijna verkeerd ging met de aspergeteelt. Toen zag het er opeens naar uit dat er teveel...
Robin Kok
12 jaar geleden
De kostprijs van een asperge
Doet me beetje denken aan Tinkebell die in Shanghai schildpadden koopt en weer "uitzet". Video: klik
Robin Kok
12 jaar geleden
Gered van het slachthuis, voor slechts 1 euro
Hahaha, de wereld wordt steeds gekker! Werkelijk hilarisch.
Robin Kok
12 jaar geleden
Gered van het slachthuis, voor slechts 1 euro
Gelukkig zal het 95% van de consumenten allemaal worst wezen, dus no harm done.
Robin Kok
12 jaar geleden
Duurzaam genept door het Jumbo-varken
Propaganda. Denk ik.
Robin Kok
12 jaar geleden
Lancering SuperWijzer
Het zit dus in de aard van de plofkip om de hele dag te snaaien en er het liefst lekker bij te gaan liggen. Wie weet is ie wel...
Robin Kok
12 jaar geleden
Wil Wakker Dier Roemeense kip?
Gek. Ik zou toch zweren dat de biologische, scharrel of anderszins gecertificeerde, zogenaamd blije kippen in mijn supermarkt...
Robin Kok
12 jaar geleden
Wil Wakker Dier Roemeense kip?
Daar snap ik echt helemaal niks van, Boyd, dat je zegt "diepvriezen hoeft, anders dan bij blik en glas, geen negatieve...
Robin Kok
12 jaar geleden
Vers uit blik of diepvries: net zo goed en veel goedkoper
Nou, ik niet Eduard. En nog meer mensen niet. Die laten die Hollandse, maaaaandenlang opgeslagen appels, aardappels en uien...
Robin Kok
12 jaar geleden
Vers uit blik of diepvries: net zo goed en veel goedkoper
Het zal allemaal best, ik hoor het ook al 20 jaar, maar het is gewoon niet te vreten, groenten uit blik of diepvries. Nou ja,...
Robin Kok
12 jaar geleden
Vers uit blik of diepvries: net zo goed en veel goedkoper
Verstoppen is toch nog anders dan wat jij hier deed! Hahahaha. Waarom AH dit niet als "merk" in de markt wil zetten weet ik...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe OK is AH Hangop?
Te laat, ik heb de negatieve associatie al gelegd. Die natuurhoeve zal blij met je zijn, Dick.
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe OK is AH Hangop?
Ik gok dat het uit Zuid-Amerika komt. (wilde gok) En dat het dan op de boot, onderin het in het ruim zo in grote theedoeken...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe OK is AH Hangop?
Was er nog een geldprijs aan verbonden? Anders wil ik 'm wel.
Robin Kok
12 jaar geleden
Makers Wilde Keuken weigeren prijs
Ik wel. En ik vind het jammer dat in bovenstaand stuk wordt gedaan alsof keukenzout slecht is omdat het minder mineralen zou...
Robin Kok
12 jaar geleden
The war on Salt
Minst duurzame, Liesbeth? Dat denk ik toch niet. Die beesten leven daar gewoon in de vrije natuur. Natuur waar verder niks wil...
Robin Kok
12 jaar geleden
Gelukkiger door rood vlees (of is het het gras?)
Ik zou da errug kut vinden, Jack.
Robin Kok
12 jaar geleden
Gelukkiger door rood vlees (of is het het gras?)
Ja, Jack, als je het voor elkaar krijgt dat iedereen gelooft dat grassfed rundvlees levensverlengend is zullen die angstige,...
Robin Kok
12 jaar geleden
Gelukkiger door rood vlees (of is het het gras?)
Nou ja, het is ook knap deprimerend dus. Dat was ook juist mijn punt, Jack. :-) Biologische groenten, dat is geloof ik de...
Robin Kok
12 jaar geleden
Gelukkiger door rood vlees (of is het het gras?)
Grappig, ik zou het gewoon andersom stellen: vrouwen met een angststoornis of depressie eten minder rood vlees. Dat past ook...
Robin Kok
12 jaar geleden
Gelukkiger door rood vlees (of is het het gras?)
Roomser dan de paus vind ik een slechte vergelijking in dit verband. Braafste van de klas eigenlijk ook. We zijn gewoon de beste...
Robin Kok
12 jaar geleden
CVI blijkt braafste jongetje van de klas
Oeps, dat wist ik dus echt niet meer, Jeroen. Dat taartenidee vond ik niet zozeer truttig, eerder kinderlijk. Schattig bijna....
Robin Kok
12 jaar geleden
Kookstukjes zijn belangrijker dan gedacht
Het is wel een beetje een truttig idee hoor, Jeroen. Doet me denken aan dat idee hier op foodlog, paar jaar terug, om een taart...
Robin Kok
12 jaar geleden
Kookstukjes zijn belangrijker dan gedacht
Toch vind ik het wel irritant als er geen ras op staat. Voor mij reden om sommige zakken te laten staan. Maar dacht eigenlijk...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hoe smaakt 'luchtig'?
Je eerste link werkt hier prima, Van Breukelen. Maar goed, speciaal voor Henk Venner dan maar zo: Gulden Snede & Modulor (via...
Robin Kok
12 jaar geleden
Eisen 'We zijn het mega zat' boervriendelijker
Je komt het ook wel eens tegen bij restaurants, heel luchtig geklopte boter bij je brood, naast het schaaltje sjieke olijfolie....
Robin Kok
12 jaar geleden
Lätta - iedere super zijn eigen 'scoop'?
'k Had er misschien beter een smiley bijgezet :-)
Robin Kok
12 jaar geleden
Kreeften plagen koeien
Zeg, lees jij eerst eens even de vorige comments.
Robin Kok
12 jaar geleden
Kreeften plagen koeien
@Klootwijk. Dat tv-programma zag ik ook. Was er meteen klaar mee. Hoef ik niet meer te zien.
Robin Kok
12 jaar geleden
Yoghurt groeit aan de boom
Spuugziek word ik van dat vingerwijzen. Ik bestrooi mijn eten nu nog bewuster met lekker veel zout.
Robin Kok
12 jaar geleden
CBL: Consumentenbond flauw over zout
Vast, maar dat bedoel ik in dit geval niet met nep. Met nep bedoel ik dat in dit geval het allemaal geacteerd is.
Robin Kok
12 jaar geleden
Alleen vers vlees wordt niet gewaardeerd
Sorry, maar dat klinkt mij als onzin in de oren.
Robin Kok
12 jaar geleden
Gans naar de voedselbank
Je moet dus ook niet al je tijd verspillen aan het kaal krijgen van zo'n beest. Hup, borsten eruit snijden en klaar. Eventueel...
Robin Kok
12 jaar geleden
Gans naar de voedselbank
Ik geloof niet dat het met kleinzerigheid te maken heeft, persoonlijk vind ik het ook een onsmakelijk idee om zo'n mager...
Robin Kok
12 jaar geleden
Alleen vers vlees wordt niet gewaardeerd
"De winst zit niet 'm meer in grootschaligheid, hoe graag deze politici dat ook willen. Geef die heiloze strijd op en steun...
Robin Kok
12 jaar geleden
Wilbrink boos op mestmaffia
Ik wil ze wel. Maar ja, niet voor de prijzen die de poeliers ervoor vroegen. En ik snap die voedselbanken niet. Een culisnob...
Robin Kok
12 jaar geleden
Gans naar de voedselbank
Bij macarons moet ik altijd aan jou denken, Klary. Grappig dat je ook juist hier reageert. ;-)
Robin Kok
12 jaar geleden
Eindelijk: macarons van Nederlandse makelij
‹ Vorige
4
5
6
7
8
Volgende ›