Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Gadverdamme, dat filmpje natuurlijk, Jack.
Robin Kok
12 jaar geleden
Linda de Mol: bij sex horen aardbeien
Gadverdamme, gadverdamme, gadverdamme.
Robin Kok
12 jaar geleden
Linda de Mol: bij sex horen aardbeien
Zoals gezegd, ik gebruik mijn stovetopsmoker gemiddeld 1 keer per week, soms vaker, soms minder vaak. De olie zorgt ervoor dat...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Goed te horen, Dick. :-) En ja, vind ik ook, zo'n rookoventje is niet veel extra werk. Ik zou, denk ik, zo'n joekel niet...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Ja, dat snapten we al ja.
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
@Lisa. Daar was ik nou nooit opgekomen! Stomen in je rookoven! Geweldig. :-) En nog leuker dat je er dan een van mijn favoriete...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Wat een cutie pie was je vroeger, Nick. :-) Jammer dat je zo'n calvinist bent met eten en koken: "Rookovens moeten eenvoudig...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Bah. Moet ik straks mijn taart ook al schillen!
Robin Kok
12 jaar geleden
Taart en soep in een velletje: eetbare verpakkingen
Dat is weer heel andere koek, Hans. Dat is meer voor het grotere werk, grote stukken vlees, lang & langzaam gegaard.
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Vlees pekel ik nooit, Cécile. Soms marineer ik het wel, maar dat is gewoon omdat ik dat lekker vindt. Ik rook vlees dan tussen...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Ik heb er nog nooit een poon in gerookt. Wel makreel, forel en stukkies zalm enzo en ja, dat is tricky. Proberen zo zacht...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Ik gebruik 'm echt wekelijks. Vrijwel geen biefstukje of entrecootje dat ik niet eerst even rook. (lees: langzaam op temperatuur...
Robin Kok
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Dus, Bert? Ja of nee?
Robin Kok
12 jaar geleden
''Mogen we nou wel of geen boontjes uit Afrika?"
Heb je ook die andere filmpjes gekeken? Die blonde die vrolijk doorreutelt over "inner-thigh bruising, outer-thigh bruising....
Robin Kok
12 jaar geleden
Ophef om vega PETA-spotje
In de huidige wereld schijnt porno heel normaal te zijn. En mannen die dromen over een onstuitbaar, enorm libido ook. Daar...
Robin Kok
12 jaar geleden
Ophef om vega PETA-spotje
Zo verwarrend is het toch niet? En dan ben ik niet eens de doelgroep. Van een vegan-dieet ga je neuken als een pornoster. 't Is...
Robin Kok
12 jaar geleden
Ophef om vega PETA-spotje
Ik ken 'm als skipjack tuna, ik zou niet weten wat daar fake aan is, je hebt ook bluefin, yellow fin en weet ik veel wat voor...
Robin Kok
12 jaar geleden
Bedrieg je partner met tonijn
In de blikjes tonijn zit toch ook bonito? En op het blikje staat toch ook "tonijn"? Ik zie het probleem niet. ;-) Of laat mijn...
Robin Kok
12 jaar geleden
Bedrieg je partner met tonijn
Bonito wordt vaak onder de tonijnsoorten geschaard. En vraag het me ook al een tijdjje af, maar ik vermoed dat het...
Robin Kok
12 jaar geleden
Bedrieg je partner met tonijn
Het valt me nu pas op, die reacties, die uiteindelijk allemaal geladen worden. Heerlijk! Bedankt. :-)
Robin Kok
12 jaar geleden
Opmaak Foodlog vernieuwd
Net een comment gezet bij 't Back stukje, wilde editten, maar krijg geen edit-schermpje. Dat u het weet. Verder zie ik geen...
Robin Kok
12 jaar geleden
Opmaak Foodlog vernieuwd
Ik denk eerder dat het andersom is, Arjan. Klassieke muziek vinden ze zo saai dat ze wat afleiding zoeken in alcohol. ;-)
Robin Kok
12 jaar geleden
Bach? Bier bestellen!
Niks mis met kritisch & skeptisch, Nick, maar ik vind je in deze case eerder wantrouwig en lasterlijk. Beetje naar.
Robin Kok
12 jaar geleden
Verdunde warenkennis
Allemaal "besides the point", van Breukelen.
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Tsja, Pollemans, ik zie de huidige tendens van het criminaliseren van de productie en consumptie van vlees ook met lede ogen...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Nou, sorry hoor, jullie stellen de vraag: "wat zit erin?" Daarop is keer op keer het overduidelijke antwoord: "bloem (gemaakt...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Het plaatsen van een link doe je zo: [url=http://www.link.nl]te linken tekst[/url ] <= dat staat netjes voorgedaan boven...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
@Liesbeth. Ja, ik denk echt dat je aan dat soort vreemde smaken kunt wennen. Nou is stinky tofu wel een erg extreem voorbeeld,...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Nee Hans, ook met hutspot zal de rendang niet aan 'm besteed zijn. ;-) (al is het inderdaad een perfecte combinatie van Oost en...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Oh, maar ik heb helemaal geen aversie tegen het eten uit mijn jeugd! Mede omdat ik nooit ben gedwongen iets te eten wat ik om...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Dat gaat ie gewoon niet lekker vinden, Hans. Zelfgemaakt, door mij gemaakt of door een Indische 3-sterrenchef, dat maakt niet...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Ja, rendang smaakt niet naar vlees met boter, peper en zout nee, dat is waar. En nee, ik waag me niet aan het aanbevelen van...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Dan heb je vast niet goed gekeken, Hans. ;-) (Kijk: rendang) Maar serieus, van Breukelen, waarom zou je iets klaarmaken op de...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
"Bereid zoals mijn Mem het deed." Ja, dat is dom. Wou je per se je gelijk halen of zo?
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Ik heb geen Trouw. En nou?
Robin Kok
12 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
Hoewel ik "vleesverrijker" ook een stom woord vind, beland ik van Kaput's devies "eet slechts wat je grootmoeder ook zou...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Wat ik zo jammer vind aan van die proeverijen met culi's is dat niemand er ook maar iets aan heeft. Die culi's kopen/eten...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
@Dick Floor In Azië worden heel veel vismince producten gegeten. Surimi achtige dingen of bijvoorbeeld visballetjes voor in de...
Robin Kok
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
Als flexitariër heb je het inderdaad nog makkelijker, Ria! Met een paar keer vlees of vis in de week heb je op de andere dagen...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Belangsteling voor vleesvervangers neemt sterk toe'
Je moet dat hele concept van vlees loslaten, Jack. Ria kookt gewoon eten, met die 548.759 ingrediënten die er op de wereld...
Robin Kok
12 jaar geleden
'Belangsteling voor vleesvervangers neemt sterk toe'
Allemaal angst, Dick. Mensen worden bang gemaakt voor (bepaald) voedsel. Het zijn een soort dwangneuroses die mensen afhouden...
Robin Kok
13 jaar geleden
'Belangsteling voor vleesvervangers neemt sterk toe'
Mijn ouders hebben een snijmachine, zolang ik me al kan herinneren. Die staat altijd gebruiksklaar op het aanrecht. Destijds...
Robin Kok
13 jaar geleden
Keukendochter of niet? De snijmachine
Paardenvlees is meestal ruim voorradig bij bijvoorbeeld de Makro. En toch zie je het nooit ergens op de menukaart. Rara hoe kan...
Robin Kok
13 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
@de Heij: Van wiki gecopypaste: 'Een wetenschapper is iemand die veelal gestudeeerd heeft aan een universiteit of andere...
Robin Kok
13 jaar geleden
Belangen in vlees en melk kleuren wetenschap
Alles leuk en aardig, de Heij, maar een wetenschapper ben je niet.
Robin Kok
13 jaar geleden
Belangen in vlees en melk kleuren wetenschap
Gaan we nu opeens de Amerikaanse voedselveiligheidseisen als leidraad nemen, Nick? Die Amerikanen die hun groenten met chloor...
Robin Kok
13 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
Ik week mijn aardappelpartjes (die daarna heel ouderwets 50 minuten een oven van 200C ingaan) dankzij een opmerking hier jaren...
Robin Kok
13 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
Dat valt nog wel mee, maar dus wel een grote keuken. En genoeg opbergplekken. Maar het lijkt me juist een goeie tip als je...
Robin Kok
13 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
Oh, ik heb nog een tip voor dit soort potentiële stofvangers: doos niet weggooien, maar 'm daar in laten. Stapelt makkelijker...
Robin Kok
13 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
Ja, misschien is het wel waar dat de meesten een vacuumapparaat kochten omdat ze denken/dachten dat ze op die manier dingen...
Robin Kok
13 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
‹ Vorige
5
6
7
8
9
Volgende ›