Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Oh god, de Zeeuw vindt het weer te duur hoor, 30 euro voor een drie-gangenmenu, nou nou, poeh poeh.
Robin Kok
13 jaar geleden
V&vK proeven: De Eetstee in Amersfoort
Onzin, 95% van de Nederlanders geven geen zier om wat jij noemt "kwalitatief goed vlees". Die eten graag frikandellen, prefab...
Robin Kok
13 jaar geleden
Voor-, mee- & achterlopers
Dan doe ik voor de afwisseling sojabonen. Jonge, groene sojabonen, welteverstaan, niet de gedroogden. Te vinden in de...
Robin Kok
13 jaar geleden
Wat is er mis met bonen?
Ik wilde Chinese, gemarmerde thee-eieren maken op lage temperatuur in een waterbad. Uiteindelijk zo opgelost: ieder ei met...
Robin Kok
13 jaar geleden
Kocht jij ze uit de wei?
Mocht iemand zich afvragen of je een rauw ei vacuum kunt verpakken, nou, toevallig weet ik dat sinds vanmiddag: ik dus niet!...
Robin Kok
13 jaar geleden
Kocht jij ze uit de wei?
Ik koop ze sinds kort af en toe bij mijn turk. Gewoon uit recalcitrantie. Maar normaal gesproken Rondeel eitjes. Vroeger...
Robin Kok
13 jaar geleden
Kocht jij ze uit de wei?
Ik denk ook dat het om verstokte katholieken gaat. Vrijdag vis.
Robin Kok
13 jaar geleden
'Nog maar 13% eet dagelijks vlees'
Zeg Flipse, je moet je tandpasta niet opeten hoor. Daar is het niet voor bedoeld, dat kan nooit goed zijn! Normale mensen spugen...
Robin Kok
13 jaar geleden
De smaak van tandpasta
Nou nou, ze serveren in die serie (Great British Menu) ook pig's trotters, pens, bloedworst, crackling uiteraard, niertjes,...
Robin Kok
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: Duindoorn
Ik at ze paar jaar terug bij Sergio Herman en vond ze geweldig lekker. Maar ja, die man maakt alles geweldig lekker. :-) Had...
Robin Kok
13 jaar geleden
Hopscheuten
Bij de Great British menu waren de meesten er niet kapot van: clip uit de uitzending Hahaha, al die vieze gezichten die ze...
Robin Kok
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: Duindoorn
Ik dacht dat men daar allang over uit was: het mediterraan dieet werkt perfect voor mensen geboren rond de Middelandse zee. Maar...
Robin Kok
13 jaar geleden
Mediterraan menu: onbewezen wetenschap?
Als ik besluit te komen, dan kun je op me rekenen. ;-) (maar die ouwe Guillaume met zijn condooms schrikken me een beetje af)
Robin Kok
13 jaar geleden
Het Grote Vlaamse Foodlogevent - 11 juni Leuven
"In de zaal kan ruim 50 personen aan tafeltjes zitten, zodra dat aantal is bereikt, houdt het inschrijven op." Hou je er wel...
Robin Kok
13 jaar geleden
Het Grote Vlaamse Foodlogevent - 11 juni Leuven
Toen ik nog zogenaamd "ongezond leefde", vrijwel nooit kookte, elke dag warm eten onzin vond, veel, heel veel snoepte, verslaafd...
Robin Kok
13 jaar geleden
Van gezond voedsel word je moddervet
Zeg, Guillaume. Hou nou eindelijk eens een keer op met je irritante zendingsdrang en laat iedereen lekker zijn eigen keuzes...
Robin Kok
13 jaar geleden
Kouwe kak - geconserveerde bekentenissen
Bovendien maken ze zich in China al sinds 1979 druk om die bevolkingsgroei hoor. En doen ze er ook meer aan dan "wij".
Robin Kok
13 jaar geleden
Dichterbij de natuur
Okay, done.
Robin Kok
13 jaar geleden
Varkenscastratie in België
Ik ga dat hier niet opschrijven, want ik vind mijn klacht niet hard genoeg om tot in lengte van dagen op internet aan een naam...
Robin Kok
13 jaar geleden
Varkenscastratie in België
oh, wat een oud topic....
Robin Kok
13 jaar geleden
Varkenscastratie in België
Nou, ik wist nooit wat berenlucht was, las er alleen maar over, maar ik heb sinds kort ook heeeeeeeel erg het idee dat ik...
Robin Kok
13 jaar geleden
Varkenscastratie in België
Ik hoef die stankzooi niet in huis hoor! Dus ik koop ze al schoongemaakt of niet. ;-) Alhoewel, voor een nog illustratievere...
Robin Kok
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: Ginkgo
Beetje onduidelijke foto, Nick! Hier zie je ze beter: klik. Ik vond er ook niet veel aan.
Robin Kok
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: Ginkgo
En dat zeg je tegen een vegetariër. Duhuh.
Robin Kok
13 jaar geleden
België beleeft frietrevolutie
Erg goed, dat Basta filmpje. :-) Dat van die Fin zie ik niet als kunst, maar als activisme en wel als smakeloos activisme. Bah...
Robin Kok
13 jaar geleden
Eetkunst - verschillen in Europa
Nee, kunst. Gaat over Tinkebell, kunstenares die op een expositie 95 hamsters in 95 hamsterballen (moderne, "leuke", variatie op...
Robin Kok
13 jaar geleden
Dieren hebben geen rechten nodig
Een hypothese is voor mij pas een hypothese als je er wetenschappelijk onderzoek naar doet. Tot die tijd is het gewoon een...
Robin Kok
13 jaar geleden
E621 uit een culitube - Taste #5
Altijd fijn eten bij Pepijn. :-) Alleen jammer dat ie tegenwoordig van die "rare" openingstijden heeft, want op vr/za/zon zit ie...
Robin Kok
13 jaar geleden
Restaurant de Eendracht: mét verhaal, zonder gelul
@Nick. "Kinderen moeten dieren leren slachten op school (ze moeten er toch ook al leren ontbijten, auto rijden, zwemmen, op de...
Robin Kok
13 jaar geleden
Anatomie met respect – Professor Schouten
Ja, in Japan lopen ze al een eeuw vooruit op het obesitasprobleem. Moddervette kinderen daar overal, wegens het msg-gebruik dat...
Robin Kok
13 jaar geleden
E621 uit een culitube - Taste #5
In ve-tsin zit maar 1/3 van de hoeveelheid natrium die in keukenzout zit. Je krijgt dus 2/3 minder natrium binnen als je ve-tsin...
Robin Kok
13 jaar geleden
E621 uit een culitube - Taste #5
"Dit gezegd zijnde, zou u nu nog het kopen? " Ja hoor. Ondanks deze reclame, niet dankzij. Maar dat geldt in mijn geval voor de...
Robin Kok
13 jaar geleden
(G)advertentie - Heeft Bas gelijk?
He gadver, jij propageert zoutloos eten? Yuk.
Robin Kok
13 jaar geleden
E621 uit een culitube - Taste #5
Inderdaad tussen hun oren of veroorzaakt door iets anders, maar in ieder geval niet door mononatriumglutamaat.
Robin Kok
13 jaar geleden
E621 uit een culitube - Taste #5
Nah.
Robin Kok
13 jaar geleden
Is speculaas van de Belgen?
Hoe kan speculaas nou Belgisch zijn? Alsof er kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peper, gember en cardemom in de Congo te halen...
Robin Kok
13 jaar geleden
Is speculaas van de Belgen?
Ik vond het anders een nogal stomme vraag van Klootwijk. "Wat mankeert er aan een boon?" Alles! Anders zouden we 'm wel eten....
Robin Kok
13 jaar geleden
De bonenprofessor (2) - reactie van een ondernemer
@meut In het ultieme pannenkoekenbeslag gaat een eetlepeltje gesmolten boter. ;-)
Robin Kok
13 jaar geleden
Welke pannenkoek is het lekkerst?
Koopmans zou ik niet kiezen door die rijsmiddelen, dat doet me denken aan American pancakes en die vind ik niet lekker. Nou ja,...
Robin Kok
13 jaar geleden
Welke pannenkoek is het lekkerst?
Ik kan het etiket (ingredientendeclaratie) niet lezen en ik zie geen prijs. Dus zo ga ik echt niet kiezen. Dan eet ik wel wat...
Robin Kok
13 jaar geleden
Welke pannenkoek is het lekkerst?
Het soort mensen dat niks van koken of de samenstelling van hun eten weet is hetzelfde soort dat ook nog nooit een stekker in...
Robin Kok
13 jaar geleden
Pinda's & kaas
Oh, dat noem ik geen afval. Dat noem ik restproducten. Maar snap het punt nu. Dacht trouwens dat kippen dat allang deden. Eten...
Robin Kok
13 jaar geleden
Kloot over kip
"Net als een varken gespecialiseerd in afval"? Huh? Varkens eten toch ook helemaal geen afval meer? De schillenboer is toch...
Robin Kok
13 jaar geleden
Kloot over kip
Sorry, ik bedoelde te zeggen : de uitdrukking is "logees en vis blijven 3 dagen fris". Fris, niet goed. Goed rijmt niet. Bezoek...
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: steenbolk
Fris.
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: steenbolk
Kimchi is nog steeds hartstikke gezond, maar vooral erg lekker! Helemaal in kimchi pannenkoekjes! Kombucha ken ik niet en...
Robin Kok
14 jaar geleden
Never mind the civil society, here's punkfood
Zij zijn te hard en wij te soft.
Robin Kok
14 jaar geleden
Hoeveel leven wilt u per kilo?
Ja, ik denk dat Nick de Maleisische rozenappel te pakken had, de Syzygium malaccense. Dat is een andere dan de pommerak. Er zijn...
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Pommerak
Het grootste deel @rno ook.
Robin Kok
14 jaar geleden
Het jaar van de weerbaarheid
Als je nu gewoon eens je posts zou reduceren tot zo'n 5% van je huidige productieniveau, Evert. Wedden dat je dan gerust ALLES...
Robin Kok
14 jaar geleden
#kloptie: Puur & Eerlijke kip
‹ Vorige
9
10
11
12
13
Volgende ›