Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Kees en Frances Scheepens hebben een boerderijwinkel: Walnoot & Wilg En die ligt heel gunstig aan de A2, zo bij Best er even af...
Robin Kok
14 jaar geleden
LesLokaal I - het varken
Jongens, doe eens lief.
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - kibbeling
"Uit alle Scombridae, want al deze vissen behoren tot de makreelfamilie, is uitstekende sashimi te snijden, alleen moet hij...
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - 'tonijn'
Kaput die zegt "we gaan toch niet katten". *LOL*
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Mes
Kan best dat ze goed snijden, maar mijn god, wat zijn ze lelijk. Dan liever een bot mes.
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Mes
Ja, hoi. ;-) Tuurlijk ken ik Gernot Katzer's Spice pages. Ik zou niet zonder kunnen!
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kurkuma
Voor wie het nu duizelt van de kurkuma, koenjit, laos, galangal, gember, kentjoer en alle andere namen die hier voorbij komen,...
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kurkuma
"The fillets —usually skipjack tuna— are cut into pieces and boiled in salted water, then hot smoked for 10 to 20 days,...
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - 'tonijn'
Van bonito maken ze in Japan katsuo-bushi. Ze drogen, roken en fermenteren de bonito in blokvormen en schaven daar schaafsels...
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - 'tonijn'
Misschien nog een derde optie: kaas van rauwe melk maken en vlak voor consumptie de kaas pascaliseren? Dan hebben de bacteriën...
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - boeren Goudse
Je 'lult uit je nek', Veelkantie. En daarbij, je hebt ook elke keer veel teveel woorden nodig om je punt te maken. Dat is ook...
Robin Kok
14 jaar geleden
Bezeten van gezond eten - doe de test
Ik denk dat jij "ongeveer bedenkt" wat je gaat eten. Dat is wat anders dan nu al weten dat je morgen 1 boterham, 1 sinaasappel,...
Robin Kok
14 jaar geleden
Bezeten van gezond eten - doe de test
Tegen de publieke opinie, die weer sterk onder invloed is van de propaganda en guerillatechnieken van organisaties als wakker...
Robin Kok
14 jaar geleden
De uitvinder van het schuurei
Moet ik dat echt gaan uittekenen? :-) Nou, okay dan: geen genetisch gemanipuleerde kippen en geen röntgenstralen. Dubbele...
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - dubbele dooiers
Juanita, je maakt toch zeker een grapje he? En zo nee, pas dan maar op voor de "soort röntgenstralen"! *proest*
Robin Kok
14 jaar geleden
Mag ik wat vragen? - dubbele dooiers
Ja, dat vermoedde ik al. ;-)
Robin Kok
14 jaar geleden
Maaltijd thuisbezorgd per post
Nou, Peter, het bedrijf van Wouter was de eerste in Nederland die zo'n pascalisatiemachine/fabriek had/begon. Ik hoorde dus ook...
Robin Kok
14 jaar geleden
Maaltijd thuisbezorgd per post
Stel dat zo'n stadsvarken alleen maar resten junkfood te eten zou krijgen, wat op zich natuurlijk al een idiote veronderstelling...
Robin Kok
14 jaar geleden
Menselijk, al te menselijk
@Lizet. "feta met jus van vlierbessen en oude balsamico (Ja Robin, zo’n streepje midden op het bord)" Ik zeg niks. LOL.
Robin Kok
14 jaar geleden
Menselijk, al te menselijk
Iedere buurt zou best een stel kippen en varkens kunnen houden als duurzaam vuilnisvat, maar niet als OPEETBAAR vuilnisvat. Wat...
Robin Kok
14 jaar geleden
Menselijk, al te menselijk
"High pressure processing, oftewel HPP", dat is pascalisatie, toch? Stom van ze om dat pasteuristietechniek te noemen, ik dacht...
Robin Kok
14 jaar geleden
Maaltijd thuisbezorgd per post
Ha, mooi, Wouter is het met mij eens. Dan ga ik gewoon lekker wachten tot ie wel tijd heeft. Maar ik verbaas me echt dat zelfs...
Robin Kok
14 jaar geleden
Davies McDonalds Happy Meal Project - spectaculair
En bovendien, van MacDonalds Nederland is er wel een reactie gekomen, die luidde als volgt: "N.a.v. bovenstaande hierbij een...
Robin Kok
14 jaar geleden
Davies McDonalds Happy Meal Project - spectaculair
Ja, en nou? Er zijn zoveel dingen die uitdrogen en niet verrotten. Irritante zwartmakerij. Bluh. Bovendien oud nieuws ook nog.
Robin Kok
14 jaar geleden
Davies McDonalds Happy Meal Project - spectaculair
Sinds ik als 13-jarige hartelijk werd uitgelachen door een ijscoknul in Frankrijk toen ik om pastis-ijs vroeg heb ik het nooit...
Robin Kok
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Pistache
1. Mac schrijft: "Je kunt hoog en laag springen, maar niemand gaat vies eten om de wereld te redden. Zonder lekker wordt het...
Robin Kok
14 jaar geleden
Roos, Ricotta is kalfsvlees
Ja, dat dacht ik al. Ik niet. Had er misschien zelfs meer verwacht. Las ook dat mensen alleen nog smeren als ze hagelslag of zo...
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
Ik had dus op Fok een vergelijkbare poll gepost, uit nieuwsgierigheid. De uitslag/grafiekje staat: hier Op dit moment (poll...
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
testje mislukt brb
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
Van de site van Albert Heijn, bij hun informatie over scharrelvarkensvlees (dus niet bij de eieren) "Eén ster De eerste,...
Robin Kok
14 jaar geleden
Klootwijk over het Rondeel-ei
Van de Beter Leven site: "1-ster Bij producten met het Beter Leven kenmerk met 1 ster is sprake van een belangrijke verbetering...
Robin Kok
14 jaar geleden
Klootwijk over het Rondeel-ei
Die sterren komen van de dierenbescherming. Wat hebben die met biologisch te maken?
Robin Kok
14 jaar geleden
Klootwijk over het Rondeel-ei
Ik vind het juist goed dat biologisch (EKO) en diervriendelijk (Beter Leven Sterren) hun eigen logo hebben. Ik wil namelijk best...
Robin Kok
14 jaar geleden
Klootwijk over het Rondeel-ei
Als er maar genoeg klachten/meldingen komen zullen ze wel moeten. Maar ik verbaas me wel over de overtrokken reacties daar in de...
Robin Kok
14 jaar geleden
Gaga - vleessociologie
Mijn directe behoefte aan mayo is meestal maar een eetlepel hier of daar, Guillaume. Geen zin om steeds de helft weg te moeten...
Robin Kok
14 jaar geleden
Vertrouwen in je boodschappen
@Rene. "Ik bak ook wel eens met ganzenvet, nooit spatproblemen gehad." Echt waar?! Dat spat bij mij juist de hele keuken door!...
Robin Kok
14 jaar geleden
Boteroproer?
@Steven. Grapjas. Nee, dank je, ik ben daar niet geschikt voor. Bovendien ben ik er ook nog helemaal niet uit, uit deze...
Robin Kok
14 jaar geleden
Het piemel-denken van Roos Vonk
Ik vind het zo sneu, dat zoveel mensen met van die angsten rondlopen. Echt waar, dat is toch eigenlijk hartverscheurend? Bang...
Robin Kok
14 jaar geleden
Vertrouwen in je boodschappen
Ik vond het nogal verrassend stil onder de culi's over die serie. Ik denk dat het niet in hun straatje past. ;-) Enorm verschil...
Robin Kok
14 jaar geleden
Kletskoek over kletskoek
Nou ja, ik dacht na dat stuk gelezen te hebben vooral "waarom niet fijn meteen daar ter plekke de nek omgedraaid? Dat was...
Robin Kok
14 jaar geleden
Gaga - vleessociologie
@Jopie. "Daar zitten botten in en daar houdt de moderne vleeseter niet van" Het komt niet door het bot maar door de pezen,...
Robin Kok
14 jaar geleden
Het piemel-denken van Roos Vonk
Zogenaamd goedgekeurde E-nummers? Ze zijn eigenlijk helemaal niet goedgekeurd? :-) En hoezo geen gedegen onderzoek, aspartaam is...
Robin Kok
14 jaar geleden
The future of chewing gum!
Ik ben het met Roos Vonk eens dat "het zit in onze natuur" een lulargument is. Jullie pissen toch ook niet meer in elke hoekje...
Robin Kok
14 jaar geleden
Het piemel-denken van Roos Vonk
Ik zou 2 polls doen, deze week de eerste over brood, volgende week de tweede over bakken.
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
Eigenlijk zijn het 2 polls: Ik smeer niks op mijn brood Ik smeer boter op mijn brood Ik smeer margarine op mijn brood Ik bak...
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
Doe je dan wel met genoeg mogelijkheden dat iedereen zich erin kan vinden? Want die polls van jou zijn vaak zo zwart-wit. Doe...
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
Hoeveel mensen zouden er bakken in boter? Hoeveel mensen zouden er nog boter op hun brood smeren? Dat vraag ik me wel eens af.
Robin Kok
14 jaar geleden
Boter op het hoofd van de Dienst - #kvw
Begrijpend lezen gaat je niet zo heel goed af als je cocncludeert dat ik (of Dick) iets ontkende van wat je zegt. Ik maak me er...
Robin Kok
14 jaar geleden
En..... de Wina Born Prijs 2010 gaat naar.... Felix Wilbrink!
Hier, dit linkje : klikkerdeklik Daarop staat precies uitgelegd wat voor club het is die die prijs uitreikt. En toen ik dat las...
Robin Kok
14 jaar geleden
En..... de Wina Born Prijs 2010 gaat naar.... Felix Wilbrink!
Typisch zure foodlogreacties weer. :-)
Robin Kok
14 jaar geleden
En..... de Wina Born Prijs 2010 gaat naar.... Felix Wilbrink!
‹ Vorige
11
12
13
14
15
Volgende ›