Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van ewout fernhout
Nico, I stand corrected! Feit blijft dat een Delftsche inwoner met fiets daar toch iets van zou moeten kunnen merken :o) Maar...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Bij mij weten ging het niet om de gemeente maar om het gebied... Officieel dus Den Hoorn, Maasland, Schipluiden, 't Woudt en De...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Interessant, ik heb ze beiden erg hoog staan... Ook ik had het gevoel dat er veel meer ruimte voor slimme agro-innovatie (in...
Ewout
15 jaar geleden
Fresco: Pollan is een sympathieke misleider
Ik wilde ook niet het tegendeel suggereren...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Puurzaam, het gruwelijkste woord van 2009, en nog de titel van een blad ook....
Ewout
15 jaar geleden
Gastronomische wereld omarmt bier
Nick, daar is dan weer een aparte categorie voor: Cittaslow oftewel Slow City. In Nederland hebben we er wel geteld één,...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Dat de CO2 uitstoot een gevolg is van het opwarmen van de patat, en daarmee indirect gerelateerd aan de frietsaus consumptie,...
Ewout
15 jaar geleden
Biologisch is een' goed signaal', zegt Remia
Misschien dat John Stolarczyk van The Carrot Museum je verder kan helpen? Ook hij ondersteunt het cowboyverhaal dat het de...
Ewout
15 jaar geleden
Waarom wij oranje wortelen normaal vinden
Ik denk dat je http://keepcooler.org bedoelt, Dick, ik ben nog niet aan een nieuw interieur toe. Quanto costa?
Ewout
15 jaar geleden
Keepcooler - doodgewoon lekker
Patricia, ik heb niet het idee dat dit met de bovenstaande discussie heeft te maken? Ambachtelijk eten, dat wel, maar uit San...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Eiwitconversie, of voederconversie? Drooggewicht, of natgewicht? Want zo kunnen we die kip toch nooit met de vis vergelijken?...
Ewout
15 jaar geleden
Claresse en kip: een wedstrijdje ploffen
Sándor, welke problemen heb ik met mijn leeftijd dan? Binnen Slow Food heb ik soms het idee dat mijn generatie mager...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Schep dan als SF zelf een virtueel podium en laat het niet aankomen op een ledenvergadering, waar veel mensen niet naar toe...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Witter? Of ik ben bedonderd, of ik ben in de war... Ik had laatst van de C1000 twee claressefilets van de vers afdeling die voor...
Ewout
15 jaar geleden
Claresse en kip: een wedstrijdje ploffen
Wat het toevoegt? Helemaal niks. Ik heb, in het voortraject naar het boekje toe, eens voorgesteld om het niet een statische...
Ewout
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Ik heb ook vragen bij de lijstjes, maar (ik loop het risico om in herhaling te vallen, maar soit): ik denk dat Wouter's lijstje...
Ewout
16 jaar geleden
MSC Makreel
Mooie timing overigens, Dick... Als je de kans krijgt, pak dan eens de Trouw van vandaag op, in De Verdieping staat de rol van...
Ewout
16 jaar geleden
Florine Boucher is back in town
Dan zou ik voor de volledigheid van het experiment die uitgever ook achterwege laten, en het in eigen beheer doen. Laat de...
Ewout
16 jaar geleden
Florine Boucher is back in town
Dat was niet het enige punt hier, er werd zonder blikken of blozen overgestapt van MSC op onschuldige hulplijstjes (bij mijn...
Ewout
16 jaar geleden
MSC Makreel
"Het zelf doen" is voor de meeste mensen (zelfs hier!) schier onmogelijk. Gaan we, voordat we bij de visboer voor zijn kraam...
Ewout
16 jaar geleden
MSC Makreel
Sándor, je had op z'n minst het emailadres van de heer Van Dam kunnen censureren... Misschien iets dat de redactie alsnog kan...
Ewout
16 jaar geleden
Van Dam lelijk over Slow Food
Bij 30 gram noten kan ik het echt niet laten (3 walnoten?!?). Bovendien eet ik nootjes, zaden en andere schijnvruchten die we...
Ewout
16 jaar geleden
Ongezouten - maar hoe dan wel?
Volgens mij heeft hier iemand de cursief tag niet afgesloten, een bug om te melden aan Frank :o)
Ewout
16 jaar geleden
‘Vitamine D toevoegen aan melk’
Robin, heb je nog bij Van Wees gesnuffeld aan hun eetparfum?
Ewout
16 jaar geleden
Kunsthal KOOKT 2008
Dick, uit de supermarkt heb ik ze nooit geproefd, maar de septemberraapjes die ik proefde (uit een aquaponics systeem, ik weet...
Ewout
16 jaar geleden
Vergeten teruggevonden en meteen weer kwijt
Ik dacht ook dat het erover ging, wat er in 2008 in Nederland onder prinsessenboon en haricot verts verstaan wordt, zie mijn...
Ewout
16 jaar geleden
Vergeten teruggevonden en meteen weer kwijt
Ik kom princessenboon alleen tegen als synoniem voor de sperzieboon (voor alle soorten), of zit ik er naast?
Ewout
16 jaar geleden
Vergeten teruggevonden en meteen weer kwijt
Nick, bedankt! Ik was niet geheel ongeïnformeerd, maar toch kende ik een aantal dingen in je lijstje niet. IJskruid staat nu op...
Ewout
16 jaar geleden
Vergeten teruggevonden en meteen weer kwijt
Meiraap valt mij mijn weten (net als radijs) bijna zo lang te telen als het niet vriest, ik kreeg laatst nog een zakje van een...
Ewout
16 jaar geleden
Vergeten teruggevonden en meteen weer kwijt
Het zou interessant zijn om na te gaan dmv scenarios hoeveel kippen en varkens we dan wel in de buurt van de stad kunnen houden,...
Ewout
16 jaar geleden
Landbouwhuisdieren willen mensen zien
Over anderhalve maand ben ik afgestudeerd, ik zal erover denken Dick (ik wil er zelf ook een boterham aan over houden).
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
Schillen in een bredere zin van het woord, uiteraard. Ik kom misschien niet vaak genoeg meer in restaurantkeukens, maar ik ga er...
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
Oeps nu krijg IK vast strafpunten. Van Dick, voor het gebruik van 'mooie'
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
In alle restaurants wordt tijdens de bereiding van eten vis, vlees en groente strict gescheiden, de scheiding van tevens het...
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
Dick, nog steeds krom?
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
Het ontgaat mij ook. Niet te vergelijken, maar misschien is dat Dick's grap?
Ewout
16 jaar geleden
Echt in de super
Ik begrijp je reactie niet zo goed geloof ik. Ik geef helemaal geen nee, ik zeg alleen dat innovatie vanuit kleine bedrijven,...
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
Persoonlijk vind ik de innovatierem die Michiel bij punt 1 noemt een stuk belangrijker. Hoe groter de schaal, hoe langer de...
Ewout
16 jaar geleden
Milieudefensie wil kleinere plofkippenschuren
Anne, hij staat hier: http://www.nieuwsshow.nl/PHP/items.php?items_ID=1799
Ewout
16 jaar geleden
Amateurkoks sloven zich uit in huiskamerrestaurant
Ook geen peer, maar o zo lekker: De Yellow! 20 jaar geleden van mijn moeder gekregen, de groenteboer op de markt had ze... De...
Ewout
16 jaar geleden
Nieuwe Peren
m.i. zijn de bezwaren tegen GM minder relevant in termen van rampscenarios als wel in de macht die bij partijen als monsanto...
Ewout
16 jaar geleden
Diertechnologie & vertrouwen
Het paper over de verschillende dieten staat helaas niet online voor niet betalende mensen, hier staat wel een abstract House...
Ewout
16 jaar geleden
Ja-knikkers
Een sprinkhaan weegt ongeveer twee gram, maar het ging om (huis)krekels, die wegen iets minder, een gram ongeveer. Ik zal eens...
Ewout
16 jaar geleden
Ja-knikkers
Ik betaalde 1,50 voor een bakje met 25 levende sprinkhanen in de dierenwinkel, ±50 gram. Daar kan best nog wel wat vanaf in...
Ewout
16 jaar geleden
Ja-knikkers
Afgelopen vrijdag, met twee vrienden in een half uur 21kg appels geplukt, die vanavond gesapt en ingekookt gaan worden... Nieuwe...
Ewout
16 jaar geleden
Nieuwe Peren
Ulrik, ik bak meestal mijn eigen brood, dus wat dat betreft... En ik ben niet echt te spreken over supermarktbrood dat luchtig...
Ewout
16 jaar geleden
Marieke's haram complaint
Ulrik, dat ben ik niet met je eens. Als een slimme bakker die brood bakt dat ik lekker vind, dat brood langer houdbaar kan maken...
Ewout
16 jaar geleden
Marieke's haram complaint
Met de laatste zin doelde ik er meer op dat mensen er zo niet over praten dan dat ze er niet zijn (om vergissingen te voorkomen)
Ewout
16 jaar geleden
Industriële kwaliteit
nee hoor, Schiedamse moutwijn wordt volgens mij erkend
Ewout
16 jaar geleden
Nep of niet nep?
Jawel hoor, Jurgen, namelijk dat er over wijn behoorlijk wat meer geluld wordt. Een ander fundamenteel verschil is uiteraard dat...
Ewout
16 jaar geleden
Industriële kwaliteit
‹ Vorige
2
3
4
5
6
Volgende ›