Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van ewout fernhout
Wouter Klootwijk, ik blijf toch wel nieuwsgierig naar je reactie op mijn vraag over het zoutgehalte van de spekbokking...
Ewout
16 jaar geleden
Makreel in het Ziekenfonds
Droomlucht, ja... maar dat geeft niet want daar ging het hier juist om. Je kunt hier een analogie zien met het ambacht-debat:...
Ewout
16 jaar geleden
Voordat je gaat koken: kijken naar moderne stadslandbouw
overigens, eerder als Jensen dan Raymann, maar ik begrijp dat je die naam wilt vermijden :o)
Ewout
16 jaar geleden
Voordat je gaat koken: kijken naar moderne stadslandbouw
Dick, verticale landbouw is bij mijn weten altijd op basis van hydroponics, dus het zinnetje 'Omdat je de compost van het afval...
Ewout
16 jaar geleden
Voordat je gaat koken: kijken naar moderne stadslandbouw
Een mooi tegengeluid verscheen laatst in Worldchanging: http://www.worldchanging.com/archives/008330.html de auteur stelt de...
Ewout
16 jaar geleden
Groningen stelt verbod in op megaveehouderij
Wouter, helemaal mee eens, hoewel ik denk dat er een omslag plaatsvindt/heeft gevonden: 10 jaar geleden was al het eten dat...
Ewout
16 jaar geleden
Makreel in het Ziekenfonds
Je moet de argumenten van 'lekker' en 'goed' scheiden, net als in de discussie over biologisch. Dus niet proberen om enkel op...
Ewout
16 jaar geleden
Lekker naar de Lidl
Overigens lijkt het met niet zo bevorderlijk voor de discussie om mensen voor clochard-romanticus uit te maken (maar misschien...
Ewout
16 jaar geleden
Ambachtelijk: als het nou niet genept was, was het dan ...
dank, Marieke, voor het aanstippen van het belang van de context; het heeft vaak weinig zin om slechts over een enkel begrip te...
Ewout
16 jaar geleden
Ambachtelijk: als het nou niet genept was, was het dan ...
Dick, hoe zie je je dat voor je dan, niet liegen en niet misleiden, zonder dat er een definitie bestaat van datgene waar je niet...
Ewout
16 jaar geleden
Ambachtelijk: als het nou niet genept was, was het dan ...
Lizet en Sándor hebben daar een leuk stukje over geschreven, Robin: Groene Walnoten (slowfood.nl)
Ewout
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Okkernoot
Met 'kenniswerker' als synoniem voor ambachtsman kan ik nog wel wat strikvragen bedenken: Want hoe meer knoppen de...
Ewout
16 jaar geleden
Ambachtelijk: als het nou niet genept was, was het dan ...
Over leeftijd, wikipedia vertelt ons dat het gaat om champignons die simpelweg de tijd hebben gekregen om zich te ontvouwen. En...
Ewout
16 jaar geleden
Champignonraadsel
Er zit geen reageerknop bij het praatje over ambachtelijk, dus zo vreemd is het niet dat het daar stil blijft :o) Overigens...
Ewout
16 jaar geleden
Verbouwing nadert voltooiing
euh ja... excuus :o) (Arme jongen, die door iedereen Aiko genoemd wordt en als Dick wordt aangezien)
Ewout
16 jaar geleden
Scholen starten met nieuwe food-studies in hbo en mbo
Prima als de opleiders ook maar oog houden voor de oorsprong van ons eten, want wie zit er toch wachten op nog langere lijstjes...
Ewout
16 jaar geleden
Scholen starten met nieuwe food-studies in hbo en mbo
Maar dan heeft Geert gelijk toch? Ter controle, als je googled op geklaarde boter en rookpunt, dan heeft iedereen het over het...
Ewout
16 jaar geleden
Vakkennis: Boter
Robin, ik had hetzelfde, inderdaad opnieuw toevoegen: http://www.foodlog.nl/rss.xml En tegenwoordig kun je dus zelfs per...
Ewout
16 jaar geleden
Foodlog.nl in verbouwing
Een paar technische notities: Ik bemerkte dat niet alle rss netjes is geïntegreerd, als ik in Firefox op het rss ikoontje...
Ewout
16 jaar geleden
Foodlog.nl in verbouwing
Maargoed, waar ik vermoed dat het eigenlijk om gaat (en Wouter Klootwijk zei het al een beetje), is taalinflatie. Hoe goed...
Ewout
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
In de eerste editie van de Van Dale (1864) komt hij in elk geval al voor (ambachtelijkheid) het WNT heeft er een interessant...
Ewout
16 jaar geleden
Wat is een ambachtelijk product?
Ik ben ook benieuwd, ik wil wel toevoegen dat jij (naar ik vermoed) de kat al van kleins af aan gevormd/opgevoed hebt, hij komt...
Ewout
16 jaar geleden
Wreed
Die van de Sligro heb ik zelf nog niet mogen proeven, maar ik heb van horen zeggen dat door het vriesdrogen ze eerst weer...
Ewout
16 jaar geleden
Wreed
Lizet, helemaal mee eens, en een mooi voorbeeld van het bos. Daarom denk ik dat de parallel die Dick trekt tussen het...
Ewout
16 jaar geleden
Wreed
Nogmaals, de vergelijking heeft geen zin. Zodra je stelt dat wij met een gerust hart kunnen handelen zoals dat in de natuur...
Ewout
16 jaar geleden
Wreed
Een kleine technische opmerking: ik bemerkte dat, wanneer er stukken cursief zijn (citaten bijvoorbeeld), deze bij de overgang...
Ewout
16 jaar geleden
Nieuwe site: toch weer enige vertraging ;-)
Bij inloggen werd iets gevraagd over of andere mensen mij mogen zien in een lijst met mensen die online zijn (prima), maar waar...
Ewout
16 jaar geleden
Nieuwe site: toch weer enige vertraging ;-)
‹ Vorige
4
5
6