Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Mark Soetman
Het bestaat wel: La vache qui rit. :-)
Mark Soetman
14 jaar geleden
Boterkriebels
Die laatste redenering, Jopie, is krom. Eigenlijk zeg je: 'Laten we met zijn allen hetzelfde blijven verbouwen, anders krijg je...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Toevoegde waarde (2)
Hoe verhouden de prijzen voor landbouwgrond zich tot de prijzen voor bouwgrond of andere doeleinden? Als daar een groot verschil...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Op zoek naar het Meisje
Dick Oosthoek directeur tuinbouw van de RABO bank. Ik ben zijn naam hier nog niet tegengekomen. Kan dat kloppen?
Mark Soetman
14 jaar geleden
Op zoek naar het Meisje
Je raakt wat mij betreft wel een belangrijk gegeven in de vergroeiing van de landbouw en veeteelt: het bestuur van de...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Utrechtse melk?
Ik bedoelde met beter inderdaad de kwaliteit van de vrucht zelf. Meer smaak per kubieke millimeter. Niet een mooiere verpakking...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Op zoek naar het Meisje
In de augmented reality van de Kloppende Keuken de categorie: 'hoe zouden wij dit product noemen?' Dan kan vanillevla inderdaad...
Mark Soetman
14 jaar geleden
De EU stemt
Er bestaan al boerensupers, alleen niet overal. @Jan Robben. Jij bent teler, ik niet. Vraag aan jou: als je 40 kilo van een...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Op zoek naar het Meisje
Die had ik ook al gevonden, maar hoe zie je dat hier toegepast? En weer: hoe maken we zoiets financieel aantrekkelijk?
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
@Dick. Bij 'market gardens' heb ik zo nog geen beeld. Kun je dat verder toelichten? Worden daar komkommers verbouwd of stel ik...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
@Lizet. Mijn woorden waren 'De huishoudschool en zijn boekje heeft het laatste beetje kunde vakkundig opgeruimd', waarmee ik wil...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Beste Florine, 'gemakzucht' is wel degelijk een belangrijk kenmerk van de huidige consument en daar zul je dus ook in je plan...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
De oorsprong van de Nederlandse onkunde op culinair vlak ligt niet bij zijn aard, maar bij zijn opvoeding. De huishoudschool en...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Jan Peter, is het een idee om met een klein gezelschap (ruim) voor 1 april bij elkaar te komen?
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Ik ben het er mee eens in elk geval. Om wat valkuilen te noemen: Het vinden van genoeg standhouders en ervoor zorgen dat het om...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Verder kom je toch pas als de opdrachtgever - hier de gemeente Amsterdam denk ik - zich meldt in deze draad? Op persoonlijke...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
'Waarom mensen niet bij laten betalen zodat ze betere kwaliteit eten krijgen als ze dat graag willen.' Dat kan dus, maar alleen...
Mark Soetman
14 jaar geleden
In de lik met Jan
Ok, ik begrijp nu je angst. Maar loop je nu niet op de zaken vooruit? Alle voorstellen - ook die van jou - zijn megalomaan uit...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
@Jan Peter. Ik begrijp je nu even niet. Ajax en de Arena? Blijkbaar gaat daar voor het publiek iets mis wat - in relatie tot een...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Ik heb dit plan in 2002 voor een grote projectontwikkelaar gemaakt. Als er interesse is vanuit Amsterdam, wil ik best in mijn...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Laat dat in Godsnaam heel snel terugkomen. En dat voor een Atheïst...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Meuketing 2.0 dus: we communiceren twee kanten op. Van consument (via tussenhandel) naar producent en vice versa. Dat kan heden...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Toegevoegde waarde
Dat is de gedachte inderdaad. Maar niet één, maar tien visboeren. twaalf groenteboeren, elk met specialiteit. Sushi. Willem en...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Flipse, de kans is groot dat je het gerecht nog steeds bij Fred in Rotterdam kunt krijgen. Ik raad je aan het eens te proberen.
Mark Soetman
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Coquilles
De vraag: is het voor een niet-groot-liefhebber van voeding interessant genoeg om naar een 'eetbare voedingstentoonstelling' te...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
@Florine. Ze kunnen ELKAAR nu beconcurreren, elkaars bejaarden paaien. Of het gebeurt en of het zinvol is, laat ik in het...
Mark Soetman
14 jaar geleden
In de lik met Jan
Op Rungis gebeurt dat wel degelijk Florine. Hele delegaties met geïnteresseerde burgers, opstellen in rotten van twintig. Maar...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
@Jan Peter. Ik ben bang dat ikzelf tegen een burnout ben aangelopen in die tijd en me moest excuseren. Tot dat moment waren de...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
Ik bedoel ermee, dat de zorginstellingen sinds kort met elkaar concurreren, waar vroeger een toewijzingsbeleid was. Minder...
Mark Soetman
14 jaar geleden
In de lik met Jan
Jaren geleden heb ik eens een plan ontwikkeld voor het St. Jobsveem (het vroegere Now&Wow;in het Lloyds kwartier van Rotterdam),...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Amsterdam heeft onze hulp nodig
De afgelopen twee jaar heb ik getracht één van de grote zorginstellingen (13 locaties) te assisteren in hun queeste naar beter...
Mark Soetman
14 jaar geleden
In de lik met Jan
@Flipse. Een signature dish van Fred Mustert (voormalig La Vilette, nu Fred), is vergelijkbaar: dungesneden rauwe coquille,...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Coquilles
De veranderingen in de maatschappij onder invloed van de sociale media gaan veel sneller dan de oude democratie en oude economie...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Margriet wist niet van Gerda
@Nick. Van Ronald Ferket (De Vagant) weet ik dat jenever in het Belgische op enig moment op sterven na dood was, en - mede door...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Streek - de 28e variant van de borrelnoot
http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/j/jamesgolds137663.html Het meeks ook meer sens: 'If you pay peanuts, you get...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Ego Glossy 'Gerda'
Eens met Josien, maar er valt wel het nodige te zeggen voor de kritiek vanuit de kamer. Als CDA flyer misstaat 'Gerda' niet. Als...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Ego Glossy 'Gerda'
@Florine. zei ik niet hetzelfde? Toeristenverkoop?
Mark Soetman
14 jaar geleden
De amateurmeuketier
Dit is de niche van de niche. De lokale gedachte in extremis. Hij schiet zijn doel inderdaad ruim voorbij, maar toeristen malen...
Mark Soetman
14 jaar geleden
De amateurmeuketier
Vreemde discussie wordt dit. Is 4 ton euro nu ineens 'bon ton' omdat er andere, hogere bedragen worden uitgegeven door de...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Ego Glossy 'Gerda'
Grootte is denk ik een belangrijk argument voor de keuze van de chipsaardappel (en suikergehalte inderdaad). Bintjes kunnen best...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Maak dat de kat wijs, van de patat
Hans, je wiki-link is van een Nedersaksische en lollige variant. Blijkbaar heet stokvis (van kabeljauw, leng of haring) in...
Mark Soetman
14 jaar geleden
MSC met een krijtje
'Garni Fritée' was medio jaren negentig bijzonder populair als garnering in restaurants. Van prei, van meiknol, van pastinaak....
Mark Soetman
14 jaar geleden
€ 25.000 beloning!
Garnalen pellen als breekijzer naar bewuste voeding? Waarom niet. We krijgen alleen wel te maken met de opnieuw werkloze...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Maak dat de kat wijs, van de patat
Dat noemen we in de wijnbouw 'terroir'. De Nederlandse variant zal dus in elk geval anders smaken. of dat minder is, valt zonder...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Terug naar de waterbom
@Jan Robben: goeie vraag. Het zou een verbreding van het assortiment zijn die hout snijdt. De toepassing van dit ras in de...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Terug naar de waterbom
Ik heb deze draad - door tijdgebrek - grotendeels in één keer gelezen en daarbij valt me iets op wat ik 'Foodlog vliegen...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Siebenga's vlees- en voedseltaks
Vaak worden er bonken voor gebruikt. Een nacht weken in zout water helpt om je frituurvet wat langer mee te laten gaan. Wel goed...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Maak dat de kat wijs, van de patat
Liesbeth, waarvan ben je nu voorstander? En wat geloof je? Enerzijds zeg je niet te geloven in dwang en het wegnemen van...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Maak dat de kat wijs, van de patat
Liesbeth, is dat die verandering die is doorgedrukt door de politiek? Waarbij de wethouder in kwestie die naar het waarom werd...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Maak dat de kat wijs, van de patat
Ja! Nog zo iemand! Laten we heel Nederland zelf filet laten maken! Met rauw ei nota bene! Hier planeet aarde die roept om nog...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Smeer in plakjes
‹ Vorige
33
34
35
36
37
Volgende ›