Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Mark Soetman
PETA komt ook voor in het boek van J.S. Foer. In diens visie is PETA een groep die wil opvallen. Ze denken daarmee te bereiken...
Mark Soetman
14 jaar geleden
Vleesetende artsen worden werkeloos
Wat is 'normaal'? Vergelijkbaar met het product dat het wil vervangen: vlees?
Mark Soetman
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
Paul, ik begrijp je reservering dat voeding te belangrijk is om volledig aan de marktwerking over te laten. Daar ben ik het mee...
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH is in 2015 helemaal duurzaam
Paul, wanneer we de quota en prijsgaranties weer laten varen (hetgeen we bijvoorbeeld ook zullen moeten doen in andere markten...
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH is in 2015 helemaal duurzaam
Jos, ik ga overmorgen (morgen EFFF) naar Agrimarkt Middelharnis om alle beschikbare Meatless-waar te kopen. Wat heb ik dan niet...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
Paul, heb je een linkje waar ik die omschrijving kan vinden?
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH is in 2015 helemaal duurzaam
@Jos. Waar kan ik de verschillende varianten van Meatless halen? Ik woon één eiland noordelijker, dus halen is het probleem...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
Paul, dat er in het verleden is gestuurd op eenvormig bulk is geen discussie meer. Iedereen hier zal dat willen onderschrijven....
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH is in 2015 helemaal duurzaam
Paul, zijn hierop individuele uitzonderingen? Eigenwijze producenten die het risico durven nemen en 'nee' zeggen tegen...
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH is in 2015 helemaal duurzaam
Volgens mij is de korte cyclus als volgt: De korte cyclus begint bij producenten (planten) die onder invloed van zonlicht...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Concurrentie in de korte kringloop - over J.S. Foer
Volgens mij staat dit 'Streekproductenplein Limburg' er al drie of vier jaar, dus waarom nog een persbericht? De beurzen hebben...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Streekproducten Limburg op European Fine Food Fair
Is het niet zo dat ingrijpen in de korte CO2 keten, onze niet snel terug te draaien invloed op de lange CO2 keten kan helpen?
Mark Soetman
15 jaar geleden
Jonathan Safran Foer - per hoofdstuk
Ik wilde het zeker niet ridiculiseren Harold. Ik heb begrip voor het probleem en de behoefte aan informatie. Als die informatie...
Mark Soetman
15 jaar geleden
‘Kijk of het klopt’ - het volksinformatiemerk
'Hazelnut-customisation'! Als dat geen mooi nieuw 2010 woord is weet ik het niet meer.
Mark Soetman
15 jaar geleden
‘Kijk of het klopt’ - het volksinformatiemerk
Ik ben erg benieuwd naar de uiteindelijke functionaliteit van de applicatie. Het moet kloppen: leuk om te zoeken, geen...
Mark Soetman
15 jaar geleden
‘Kijk of het klopt’ - het volksinformatiemerk
In zijn boek laat hij je zelf de keus, maar hij is wel sturend. En dan weet ik nog niet zo zeker wie meer activist is, hij of...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Jonathan Safran Foer - per hoofdstuk
Ze steken in elk geval hun nek uit. Waarheen weten ze dan misschien niet en evenmin of hij er door de consument zal worden...
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH stopt met gangbaar varkensvlees
Weet alleen niet of groene pringles de meest voedzame zijn. :-)
Mark Soetman
15 jaar geleden
Jonathan Safran Foer - per hoofdstuk
Overigens denk ik dat het tempo van één hoofdstuk per week wel wat laag is. Ongeveer 270 pagina's in 8 hoofdstukken.
Mark Soetman
15 jaar geleden
Jonathan Safran Foer - per hoofdstuk
Ik ben hem al aan het lezen. Vooralsnog is het optie 2: intellectuele onzin. Goed onderbouwd, dat wel. Zijn eerste twee boeken...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Jonathan Safran Foer - per hoofdstuk
@Peter. De Week van de Smaak heeft - zo concludeer ik vanuit de berichtgeving op je site - een duidelijk bio-karakter. Een...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
Het is een leuke discussie zo langzamerhand. Zo algemeen bekeken staan er meer dan één waarheid in. Er is iets te zeggen om...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
linkje?
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH stopt met gangbaar varkensvlees
Moment... dus Isa, je zegt dat 'onze' consumptie (ik neem gemakshalve even aan dat je met 'onze' het Rijke Westen bedoelt)...
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH stopt met gangbaar varkensvlees
Moeten we natuurlijk wel consensus bereiken in wat 'goed' en 'fout' is. Als dat lukt is foodlog grotendeels overbodig.
Mark Soetman
15 jaar geleden
AH stopt met gangbaar varkensvlees
Paul, ik lees in je relaas niet echt het gedachtegoed van een puber. Meer dat van een vakman met een paar frustraties? Het...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
Epode. Leuk initiatief en het lijkt te werken. 20.000 euro investering. Geen geld. Ailko, dank voor de bijdrage. Eerste hands...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
Dus inderdaad niet de leeftijd van een middelbare scholier, maar meer van een lagere school leerling (groep 3 of 4 in...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
Nick, welke leeftijdsgroep laat jij vier keer per jaar 'smosjteren'? Het klinkt als jonger dan een middelbare scholier. Ik heb...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
@Nick. Ik begrijp je kritiek, en wil toevoegen dat het inderdaad vooral leuk (!) moet zijn. Niet gortdroge kost, maar de...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
Volgens een lerares die ik goed ken zal het een hele toer worden om iets dergelijks te laten opnemen in het huidige curriculum....
Mark Soetman
15 jaar geleden
Een Week van de Voeding?
Sommigen mensen - de zelfbenoemde 2.0 generatie - betogen dat ons hele economische- en daaraan gepaarde overheidsstelsel (want...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
Een hoop mensen zijn het eens over de inhoud: kale feiten, zelf nadenken. Ik sluit me daar bij aan. Het is alleen voorstelbaar...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
Je bent me een beetje kwijt Steven. Je wilt een draad over politieke (in)correctheid starten in de draad over het no logo logo?
Mark Soetman
15 jaar geleden
Nepvlees nog te nep
@Steven. Hoeveel zaken moet de gemiddelde mens met enige ethisch besef dan op zijn boodschappenlijst gaan vermelden? Het lijkt...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Nepvlees nog te nep
Als we onszelf als 'de massa' zien, denk ik dat we de plank ver mis slaan. Ik heb zonder meer een ontwikkeling doorgemaakt...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Nepvlees nog te nep
Deze discussie is diepzinnig genoeg zonder PLO en andere politieke overwegingen. Ik begrijp de stelling van Wouter, maar deel...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Nepvlees nog te nep
Volkskrant 7 januari: "Het Voedingscentrum gaat informatie van etiketten op voedselproducten toegankelijk maken voor mobiele...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
Dat laatste bestaat al. Het Nederlandse product 'meatless'. Zie www.meatless.nl. Wat ik niet snap dat Hoek aanstuurt op een...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Nepvlees nog te nep
Ontvrienden (is dat niet het woord van het 2009 geworden) als bedreiging van het no logo. Ik denk persoonlijk dat dat zo'n vaart...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
@Hendrik. De constatering dat de maatschappij en zijn voedselbronnen volkomen onthecht zijn is een terecht punt, maar in dit...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
Willekeurmerk?
Mark Soetman
15 jaar geleden
Wijsheid en bescheidenheid
Dit is wel les één in de cursus: 'Hoe niet op te treden tijdens een brainstorm'. Zorg ervoor dat het wél leuk is om mee te...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
Fantastisch plan! Er zitten wel valkuilen in. Zoals: wie controleert de controleur? Iemand hier roept iets over een percentage...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Duurzaam bij de tijd voor € 1
Ik mocht gisteren getuige zijn van een oud en verwaarloosd ambacht. In restaurant de Eendracht in Rotterdam stond chef-kok...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Bloedworst!
@Huib. The American addition to world cuisine: ketchup. Wie zoeken volgens jou mensen in de 'understanding business'?...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Wormen of naarden?
Leuke discussie. Één die de komende decennia gevoerd kan worden dunkt mij. Hendrik J. Kaput heeft gelijk met zijn stelling dat...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Wormen of naarden?
"Het Beter Leven Kenmerk is een sterrensysteem, waarbij geldt: hoe meer sterren, hoe diervriendelijker" aldus de...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Biologische melk is niet diervriendelijk, zegt Albert Heijn
"Om een einde te maken aan de (naams- red.)verwarring, mogelijke betwistingen en allerhande andere moeilijkheden heeft de...
Mark Soetman
15 jaar geleden
Unoxbio
‹ Vorige
35
36
37