Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jos Hugense
@Liesbeth Het product bevat wel water, ik zei dat het geen water bindt. Het is niet functioneel. Maar ik heb geen zin om...
Jos Hugense
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
@Dick Ik ben bang dat je dat aan AH moet vragen, zie ook de uitslag in Woerden.
Jos Hugense
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
@Dick, ik vrees dat je dat aan AH moet vragen. Zie ook de uitslag in Woerden.
Jos Hugense
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
correctie @Dick; In het vers vleesconcept van AH is geen Meatless verwerkt.
Jos Hugense
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
-
Jos Hugense
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
@Liesbeth Ik heb tot nu toe in deze draad niet geantwoord, maar ik wil jouw vraag wel beantwoorden. Wij maken het product van...
Jos Hugense
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Vind ik leuk om te doen Johan, heb met veel plezier genoten van jullie vakmanschap woensdag en zou het leuk vinden om er een...
Jos Hugense
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
ja, maar niet hetzelfde als wat jij in #31 zegt? en wel hetzelfde als wat ik in #30 zeg? of waren de Chateaubriand ballen de...
Jos Hugense
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
@Dick citaat; "De jury beoordeelde de kalfs/varkensbal van Johan van Uden als beste van alle ballen. Als tweede eindigde de bal...
Jos Hugense
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
@Dick, reden temeer om de uitslag goed en gedegen te publiceren. Ik had begrepen dat de twee ballen van Chateaubriand de beste...
Jos Hugense
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
@Dick In de uitslag van afgelopen woensdag zul je zien dat de bal met Meatless heeft gewonnen van twee topgehaktballen met meer...
Jos Hugense
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
Excuus Johan, ik zag op Vleesmagazine.nl dat allebei jouw gehaktballen als beste zijn gekwalificeerd, ik wist niet dat je er...
Jos Hugense
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
@Dick 1. Is de niet-biologische eveneens non-GMO? -----------ja 2. Er wordt karamel gebruikt, hoe zit het met de suikers in het...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
reguliere hamburgers bevatten meestal 20-25% vet, in Amerika kun je bij Walmart hamburgers vinden met 45% vet, erg lekker...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
de vraag van Hans is beantwoord door Dick (Floor), helemaal juist Dick. En Hans, denk je nou werkelijk dat we zo dom zijn dat we...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
nee, het is niet nodig om water toe te voegen, ik heb dat in de gehaktbal gisteren niet gedaan. Het bakverlies is in de meeste...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
@Dick Ja, er zijn veel toepassingen in samengestelde visproducten mogelijk die kwalitatief veel beter zijn dan de gemiddelde...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
Heel mooi gezegd Dick, 2012 wordt het jaar waarin we in gaan zien dat ons gebrek aan moraal onze maatschappij noodlottig wordt....
Jos Hugense
13 jaar geleden
2012: het jaar van de liefde
@Dick, de laatste zin van je commentaar op de Zembla uitzending spreekt me aan, maar Steven heeft een punt. Leg jij nu eens als...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Speculatie & recht van spreken
Dank Lizet, voor dit prachtige verhaal.
Jos Hugense
13 jaar geleden
De maaltijd aan boord van de VOC-schepen
Het wetsvoorstel voor een vettax in Hongarije is in de maak Liesbeth, er wordt verwacht dat het een dezer maanden probleemloos...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Denemarken: pakjes boter gehamsterd
@Dick De Denen kozen niet tegen vet, maar tegen verzadigd vet. Ik ben niet deskundig genoeg om over de (on)gezondheid van (te)...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Denemarken: pakjes boter gehamsterd
Over suiker zijn we het eens Dick, maar dit draadje gaat over Deense vettax. Het gaat niet over een wedstrijd in slechtheid...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Denemarken: pakjes boter gehamsterd
Er zijn heel veel experimenten die boeiend zijn Dick, maar eerst moet je mensen (of wetgevers) vinden die ze in de echte wereld...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Denemarken: pakjes boter gehamsterd
Ik ben het van harte met Peter eens. Ook in deze kolommen wordt, net als elders, heel veel gepraat, heel veel afgekeurd, maar...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Denemarken: pakjes boter gehamsterd
Dit is al een tijdje aan de gang, de FAO waarschuwde er al in 2009 voor. We constateren keer op keer dat voeder- en...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Rabobank: daling productie varkens en kippen in de VS
Voor de goede orde Wouter, je hebt wéér geen product met Meatless geproefd :-) Wij zijn wel betrokken geweest bij de...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
en vergeet zuivel niet, daar krijg je flink wat eiwitten mee binnen
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
dat is weer een heel andere discussie Co, ik ben geen voedingsdeskundige, maar weet wel dat we twee maal zoveel vlees eten dan...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Kan ik me voorstellen Co, het is natuurlijk een prima oplossing om gewoon te minderen, alleen gebeurt dat in de praktijk vaak...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Mee eens Dick, maar je benoemd niet dat Nick er ook gestrekt ingaat door mij bedrieger, fraudeur en oplichter te noemen en met...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Co, lees Blonk - http://www.blonkmilieuadvies.nl/nl/pdf/Definitief rapport vs 8okt 2008.pdf Ik ben net als jij liefhebber van...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jullie vergeten nog iets Co en Dick. Kwaliteit ja, maar dan ook direct gekoppeld aan een veel bescheidener gebruik. Met 300 g US...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
okay Nick, als jij dat vindt zal dat ongetwijfeld de waarheid zijn. Wij "slijten" niets maar bieden consumenten een keuze op...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
@Nick Van Corsicaanse figatello heb ik geen verstand, maar de Nederlanders eten veel leverworst en de Belgen eten veel paté....
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
pardon, Bick moet Nick zijn
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Bick, hoe denk jij over een product als gekookte ham en leverworst?
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Je analyse is juist Dick, hoogste tijd om bij elkaar te komen en te kijken of het klopt.
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Ik zag vanmorgen dat Foodlog het artikel in VK van afgelopen zaterdag heeft opgepikt. Tja..... Dit staat op Loethe haar...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Enige gezonde achterdocht is gezien het verleden op zijn plaats en ja, kritisch volgen is noodzakelijk. Woorden zijn nog geen...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Het Verbond van Den Bosch
Daan van Doorn zegt tijdens de presentatie van het rapport: "Het is zo dat we de ecologische grenzen aan het overschrijden...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Het Verbond van Den Bosch
paar dingetjes; ik zou de volgorde van reacties aanpassen (laatste reactie eerst) en het aantal zichtbare regels met 1 of 2...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Gefeliciteerd Dick, mooie frisse uitstraling. En we krijgen allemaal sterren, net als het varkensvlees, goed idee. Net als het...
Jos Hugense
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Je kunt ook iets later in het seizoen beginnen met prei eten.
Jos Hugense
15 jaar geleden
Wanneer is prei gelukkig?
die ga jij in januari in Goes proeven Dick.
Jos Hugense
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
"Mag ik vragen waar de diverse smaken van meatless vandaan komen?" Meatless wordt niet anders op smaak gebracht dan vlees, met...
Jos Hugense
15 jaar geleden
Kunstvlees is een fantasie-oplossing. Eet liever meer groente.
lekker geslapen en we pakken de discussie weer op Dick. Wel of geen vlees is een persoonlijke keuze, ik geloof niet in...
Jos Hugense
15 jaar geleden
Kunstvlees is een fantasie-oplossing. Eet liever meer groente.
Ik zou het nog iets neutraler doen. Maak eenzelfde product, bijvoorbeeld een snackballetje, van 100% vlees, 85% vlees en 70%...
Jos Hugense
16 jaar geleden
Eiwitten: van dieren of planten en hoe komen we d'r?
Die uitdaging neem ik graag aan. We doen dat soort consumentenproeven regelmatig. Wel is het belangrijk dat je goed nadenkt over...
Jos Hugense
16 jaar geleden
Eiwitten: van dieren of planten en hoe komen we d'r?
Een goed en actueel onderwerp voor Foodlog.nl, onze voeding en de ecologische gevolgen op korte en middellange termijn. Mij...
Jos Hugense
16 jaar geleden
Eiwitten: van dieren of planten en hoe komen we d'r?
‹ Vorige
47
48
49