Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Theo Jonkhart
De foodloggers maken zich – gezien tot nu toe slechts 1 reactie op een schaal van 6 – niet bijster druk over namaakmerken.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Douane nam in 2014 50% meer valse voedselproducten in beslag
Ja dat weet ik Engelbert en dat is een kwalijke zaak. De wereld verziekt steeds meer: koeien krijgen vismeel en vissen krijgen...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Amerikaanse wilde zalm vaak niet wild'
Kruisbloemigen, ook goed.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Van 6 naar 5% kans op darmkanker door minder vlees
Opeens ging er ergens in de WHO catacomben een bel af: de tijd was rijp om ‘Het Vleesgevaar’ weer eens uit de kast te...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Van 6 naar 5% kans op darmkanker door minder vlees
Dat kweekzalm duurzamer is dan wilde is een misverstand Engelbert. De bedriegerij is niet al te moeilijk te ontmaskeren. Wilde...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Amerikaanse wilde zalm vaak niet wild'
Subheading: ‘Het eten van VEEL groente en fruit op jonge leeftijd zorgt voor een betere hartgezondheid 20 jaar later.’ Het...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
‘Groente en fruit eten op jonge leeftijd vermindert aderverkalking later’
Pieter is niet thuis Liesbeth. Ik denk dat dit zelfs de neoliberale denkwereld voorbij gaat. De tabakslobby is een dwerg...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Groot-Brittannië publiceert achtergehouden suikerrapport
Om de alarmerende nog verdere schaalvergroting en haar kwalijke gevolgen wat weg te masseren bedenkt ‘de sector’ weer iets...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Zuivel krijgt ook Beter Leven Keurmerk
Daarom moet je de echte piepers vorstvrij houden, anders worden ze wee-zoet en zijn niet meer te eten, hoeveel zout je er ook op...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Eerste zoete aardappelen van eigen grond in Britse supermarkten
Alleen Roter Joep?
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Rek deeg bepaalt kwaliteit brood
Peter op 6. Na eens bij diverse bakkers eens wat zogenaamde desembroden te hebben bekeken en gegeten vermoedde ik al dat er met...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Rek deeg bepaalt kwaliteit brood
Een natuurdesembroodje met een theelepel gist? Wouw, dat probeer ik ook.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Rek deeg bepaalt kwaliteit brood
Voor de wereld is het echter een zegen. Maar 13%, alle begin is moeilijk E Veerman.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Monsanto schrapt 13% banen
The right cup? Daar hoorde ik mijn vrouw al jaren geleden over. €25 voor een plastic bekertje vol met... Ja wat zit er...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Misleid je hersenen met The Right Cup: drink water, proef fruitsap
@4 Hoeveel dozen met blikjes koolvislever had u zich gewenst meneer Klootwijk?
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Vislever
@3 Ofschoon het vetzuur profiel van visolie en levertraan gelijkaardig is verschillen ze. De bulk aan visolie komt uit het vlees...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Vislever
@1 Het verband lijkt me wel aannemelijk E Veerman. Niks mis mee. Je gebruik van het woord DOEM geeft mij de indruk dat je als...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Voedselketen oceanen stort van boven naar beneden in
Liesbeth op 6. Die NEVO tabellen toch. Ik zou nou wel eens willen weten wat die bevindingen eigenlijk echt waard zijn....
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Lucuma, het nieuwe superfood
Visolie en levertraan zijn niet helemaal hetzelfde Nick. En je angst voor te hoge hoeveelheden vit. A en D wordt niet zo heet...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Vislever
DREIGEN hormonen te verstoren zegt u? Daar heeft het huidig goed werkende samenwerkingsverband van de EU goedgevinkte...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Transatlantische belangen dreigen onze hormonen te verstoren'
Sinds de Verkade Digestive biscuits productie technisch ruimer zijn (zal ongetwijfeld ook wel 0,2 cent per rol goedkoper zijn)...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Na 'lelijke groenten' veroveren 'misbaksels' de supermarkten
Scheer je weg Hans! Dat is geen pier maar een luxe strekdam.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
De Pier krijgt nieuw leven ingeblazen als 'foodboulevard'
Ik ben bang dat ik vermoed dat ik bang ben dat ik denk weinig met deze vaststelling te kunnen. In het artikel wordt ons land...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Fransen besteden fors meer dan wij aan eten en drinken
‘Het seizoen van de erwtjes zit erop’ zeg je toch in je aanhef Nick? Door het plaatje meende ik dat het over de aloude...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Erwt
Kan er nou nooit eens iets zijn ZONDER al dat gevreet? Eens gewoon helemaal lekker NIETS?
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
De Pier krijgt nieuw leven ingeblazen als 'foodboulevard'
Vind je het bodemleven dan onbelangrijk Henric? Ik word nooit vrolijk als iemand zijn baan kwijtraakt. Maar banen bij dit soort...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Monsanto schrapt 13% banen
Kom, kom, Hendrik. Niet zo somberen op ons. Als er maar lang genoeg gespoten wordt met glyfosaat raakt alle onkruid resistent....
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Monsanto schrapt 13% banen
Eindelijk eens een opbeurend bericht over deze kwelgeest. Dat er maar vele mogen volgen. I drink to that!
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Monsanto schrapt 13% banen
De ouwe bokken denken dat jonge blaadjes ook superfoods zijn Henric.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
‘Wie vaker boodschappen doet, eet meer vers’
Wat een ongelooflijke aanstelster is die ‘Rens.’ Niet alleen gek op het bedenksel ‘powerfood’ maar vooral op zichzelf....
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
‘Wie vaker boodschappen doet, eet meer vers’
En dan ook maar sorry dat de miligrammen grammen zijn.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Lucuma, het nieuwe superfood
‘Vers’ klinkt altijd beter maar dat hoeft niet zo te zijn. Blik- en vriesvoer bevat soms minder, maar veelal ook meer...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
‘Wie vaker boodschappen doet, eet meer vers’
De koeien liepen buiten en de groenten, ook die heerlijke spercies, groeiden buiten. We aten al naar gelang wat de seizoenen...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Erwt
De focus op fluor wordt hier duidelijk gelogenstraft door de opvallende ontdekking van de slechte staat van de botten door het...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
‘Eetpatroon oude Romeinen zorgde voor perfect gebit’
Bedankt Cécile. Moet me hebben vergist, dan was het hachee ‘op basis van rundvlees en UIEN.’ Welke bases zijn er nog meer...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Bicro Original', de kroket zonder korst
Jazeker Dirk: Krombekken, de lekkerste witte bonen door de snijbonen. Wat ik nog zeggen wilde; de spercies groeiden vroeger...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Erwt
Sperciebonen spektype Dirk? In NH zeggen we altijd spekSNIJbonen. Die platte iets dikker en langere snijboon dan de standaard....
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Erwt
Nah ja.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Bicro Original', de kroket zonder korst
Neen, ik ben er als de dood voor. Ik reageer hierop omdat ik hierdoor: ‘Denise Karsten runt een fabriek. Ze maakt in een...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Bicro Original', de kroket zonder korst
ERWTJES Frank? Waarom verkleinen? Welke Wat een verwarring. Je bedoelt vast doperwten die inmiddels ook tuinerwten heten. Maar...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Erwt
Dirk, eventjes buitenom het onderwerp om mag vast wel van de redactie. Je vraagt er om. Boon en Haan inderdaad schitterend. Maar...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Bonen verzadigen beter dan we denken
Als ik voor koken te weinig tijd heb staan er (meestal langdurig) wel een paar blikjes met het een of ander. Het ontbreken van...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Bicro Original', de kroket zonder korst
Met (altijd volkoren) pasta voeg ik zout pas toe als het gaar is en afgegoten. Dan is er minder van nodig voor dezelfde...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Bonen verzadigen beter dan we denken
Bonenkruid waait alle winden weg Albert.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
Bonen verzadigen beter dan we denken
@37 Engelbert toch. Uiteraard kan niemand om de temperatuurhoogte heen. Maar ik denk dat met ‘destroing immunities’ de...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
De magnetron is wél gezond
Ik denk dat Engels niet de moerstaal van Jos is. Waarom dan toch? Please correct me if I’m wrong.
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Cholesterolverlagend medicijn versnelt veroudering'
Waren meer mensen maar zo verstandig als je moeder Astrid. Ze heeft nog geluk gehad dat het hierbij is gebleven. De ‘alsmaar...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
'Cholesterolverlagend medicijn versnelt veroudering'
@32 Het gaat mij buiten explosiegevaar eigenlijk meer om de vernietiging van weerstand bevorderende stofjes. Het gaat mij ook om...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
De magnetron is wél gezond
Ha die Engelbert op 13: om reacties zoals de jouwe te voorkomen had ik de onderbouwing er al uit voorzorg bij gedaan. Maar als...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
De magnetron is wél gezond
Verstandige mensen gebruiken uitsluitend vuur. Wat mij vooral opvalt is dat er met geen woord gerept wordt over de altijd...
Theo Jonkhart
9 jaar geleden
De magnetron is wél gezond
‹ Vorige
93
94
95
96
97
Volgende ›