Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Christien Absil
Over bijvangst: vissers hebben gewenste en ongewenste bijvangst. Gewenste bijvangst zijn soorten als tarbot en griet. De...
Christien Absil
8 jaar geleden
Bijvangst bijzaak op Schar’rel diner
Wellicht behoeft dit bericht enige nuance. Visserijbeheer zoals we dat nu doen werkt inderdaad. Er worden van te voren afspraken...
Christien Absil
9 jaar geleden
Visbeleid werpt vruchten af, vangstquota kunnen omhoog
Update van het biologenfront (ICES): met de kabeljauw in de Noordzee gaat het weer ietsje beter. De stand is nu net boven het...
Christien Absil
9 jaar geleden
Kabeljauwstand lijdt onder opwarmend zeewater
@Dirk (#5): ik weet niet of die schar is verdwenen. Bij mij op de markt ligt hij wel, voor 3 euro per kilo. Maar wat je zegt,...
Christien Absil
9 jaar geleden
Kabeljauwstand lijdt onder opwarmend zeewater
Het Seafoodsource artikel is redelijk objectief denk ik. Maar de quote van die John Pinnegar is een beetje ondoordacht. Typisch...
Christien Absil
9 jaar geleden
Kabeljauwstand lijdt onder opwarmend zeewater
Of je dit artikel helemaal op Nederland/Belgie kan toepassen is maar de vraag. Wij hebben niet de zozeer de traditie van...
Christien Absil
9 jaar geleden
Kabeljauwstand lijdt onder opwarmend zeewater
Alle 3 de kerstmenu's zijn wat betreft VIS in elk geval helemaal duurzaam: of het zit er niet in (Jonathan), of het is helemaal...
Christien Absil
10 jaar geleden
Het Kerstmenu van Jonathan Karpathios
‹ Vorige
1
2