Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Willem Zijlstra
De kleur van het vlees kan te maken hebben met leeftijd, voeding en stressgevoeligheid. PH-waarde is een essentieel onderdeel...
Willem Zijlstra
5 jaar geleden
‘Alle varkensvlees smaakt eender’
ik ga er van uit dat smaakvarianten meer te maken hebben met de voeding die dieren krijgen dan het ras van het varken.
Willem Zijlstra
5 jaar geleden
‘Alle varkensvlees smaakt eender’
In het Nederlands tijdschrift voor geneeskunde las ik een artikel "Verse vis mag worden ontsmet"....
Willem Zijlstra
9 jaar geleden
Hoeveel chloor zit er in chloorkip?
Nick Trachet, Volgens mij heb ik niet geschreven dat kruidnagel alleen typisch Fries of Gronings is. Het feit dat Klootwijk...
Willem Zijlstra
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Droogworst
Droge worst wordt in Nederland niet alleen per provincie, maar ook per streek anders bereid. Buiten de smaakbeleving van diverse...
Willem Zijlstra
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Droogworst