Alisha Teerink
StagiaireVoor het afronden van mijn Master Nutrition and Health aan de Universiteit van Wageningen loop ik nu stage bij Foodlog. Bij Foodlog hoop ik mijn interesses voor sociale media en journalistiek nog meer te ervaren. Wat mij vooral heel leuk lijkt is dat er zoveel verschillende onderwerpen over voeding, duurzaamheid en een gezonde leefstijl aan bod komen waar je over kunt lezen en schrijven.
Mijn vrije tijd vul ik graag zo veel mogelijk op met fanatiek sporten, zo heb ik veel gedanst, geroeid en ben ik tegenwoordig vooral te vinden op de racefiets.
Annika de Jong
RedacteurNa mijn studie Voeding en Gezondheid (WUR) en wat omzwervingen, belandde ik bij Foodlog waar ik niet uitgeleerd raak. Grazen van het nieuws en schrijven met plezier; op de redactie beweeg ik mij daar waar actie nodig is.
In mijn vrije tijd klus en tuinier ik met mijn gezin, verken ik al (hard)lopend onze omgeving. Het liefst fiets ik een berg op en zet ik mij achter de schermen in voor de wielerclub die fietst voor Warchild.
Bianca van der Ha
Senior ProjectmanagerAls senior projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en in goede banen leiden van onze projecten, evenementen en webinars en podcasts. Als MT-lid werk ik mee aan de toekomst van ons bedrijf.
Buiten werk, kruip ik achter mijn naaimachine, knoop ik mijn hardloopschoenen onder of stap ik op mijn yogamat.
Cécile Janssen
Coördinerend (eind)redacteurDagelijks draag ik bij aan een mooi, spannend en actueel Foodlog, waar ook nog wat te lachen valt. Trots ben ik vooral op onze Gespot. Scroll daar doorheen en je bent helemaal bij!
Met veel plezier speel ik viool in Het Orkest Amsterdam en verder ben ik dol op koken, kwartetten, Le Pin, lezen, lekker eten en onze poezen.
Cora Verweij
Officemanager en RelatiebeheerderMet onze leden heb ik contact over hun lidmaatschap. Ik maak en verstuur facturen en ik verwerk binnenkomende facturen. Collega’s ontzorg ik met het inplannen van de agenda. Bij speciale gebeurtenissen verzorg ik een kaartje of bloemetje.
In mijn vrije tijd trek ik erop uit met de camper voor een mooie wandeling, vogels spotten en ik neem zelfgebakken taart mee.
Dick Veerman
HoofdredacteurOpgeleid tussen Parijs en Utrecht, een taal en wijsbegeerte. AIO in de wijsbegeerte. Eerste echte baan bij een bank die ging fuseren met een verzekeraar en het bestuur mogen helpen om daar ING van te maken. Veel te jong veel te veel gezien van het grote zakelijke leven. Niets menselijks bleek de groten vreemd. Later adviseur bij een grote consulting firma. Daarna mede-eigenaar van een bedrijf in data-modelling. Na een periode vol reuma-zorgen vrij geworden en per ongeluk Foodlog opgericht. De rest is history en gaat over niet-mainstream en ook niet-wappie. Over pijnlijk blijven verhelderen waar anderen stoppen met denken en met zorg verbinden waar dat lukt.
Elske Gravesteijn
AuteursredacteurMijn creativiteit en interesse in voeding en gezondheid kan ik kwijt in het schrijven van artikelen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de Wat is...? reeks. Ik vind het mooi om te zien dat Foodlog uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.
Van origine ben ik neurobioloog met een liefde voor koken, proeven en ontdekken. De effecten van voeding op metabole gezondheid, vaatfunctie en cognitie was het onderwerp van mijn promotieonderzoek in Bourgondisch Maastricht. Ik vind het heerlijk om na wat tuinieren in het zonnetje in de hangmat te liggen. Van goede muziek ga ik dansen en in een Spaanse bodega kom ik helemaal tot rust.
Fréderique Pruim
Junior RedacteurTijdens mijn Master Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit heb ik stage gelopen op de redactie van Foodlog. Na een succesvolle stage kon ik aan de slag als Junior Redacteur. Bij Foodlog hoop ik mensen iets bij te kunnen brengen over onder andere gezonde voeding, gezonde leefstijl en duurzaamheid. Iets wat bij de kernwaarden van Foodlog past: verhelderen en verbinden.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te haken, volleyballen en tennissen.
Geke Lobregt
Junior ProjectmanagerVan een opbouwend gesprek, stevige discussie of gezellige netwerkborrel krijg ik energie. Daarom ben ik bij Foodlog actief als junior projectmanager. Heerlijk om zo deel uit te maken van het discussieplatform dat duikt in actuele thema’s als gezondheid, duurzaamheid en voeding.
Zeker dat laatste thema heeft altijd mijn interesse gehad. Als kind likte ik ongegeneerd elke pan uit en stond ik op een krukje groenten te snijden naast mijn ouders. Geen verrassing dus dat ik de master Nutrition & Health aan de WUR heb afgerond. Naast mijn passie voor koken ren ik er graag op los in de bossen, pak ik liever de wielrenfiets in plaats van de bus en kom ik het meest tot rust in de bergen.
Mauritskazerne B21
KantooradresJe vindt Foodlog in de Mauritskazerne te Ede, ingang B.
We houden kantoor in een duurzaam gebouw: de Mauritskazerne heeft energielabel A++++.
Klik hier voor de route van jou naar ons (klik op het loepje!).