Natuurlijk willen we dat. Hier vind je het programma. Vrijdagavond ga ik er zelf naar het zogenaamde pubdebat over voeding en gezondheid. Dat wordt als volgt aangekondigd:
Op 3 oktober wordt in de grote foyer van de Junushoff een pubdebat gehouden over voeding en gezondheid. Aan het debat – waar het publiek actief van afkeuring of instemming kan blijk geven – wordt bijgedragen door:
Frans Kok Hoogleraar Humane Voeding Wageningen Universiteit
Onno Franse Program Director Healthy Living & Climate Action Ahold
Hans de Goeij Directeur-generaal van de volksgezondheid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Ben Witteman Maag-darm-lever-arts, ziekenhuis de Gelderse Vallei
Kees de Gooijer Directeur stichting Food & Nutrition Delta
Ingrid Bakker Onderzoekster leerstoelgroep Sociologie van Consument en Huishouden, Wageningen Universiteit
Is vlees eten gezond?
Wie is verantwoordelijk voor gezond eten?
Is “oervoedsel” gezonder dan al die moderne voedingsproducten?
Hoe kunnen we de obese trend keren?
De zaal gaat open om 20:00 uur en het debat zal duren tot uiterlijk 22:00 uur, waarna onder het genot van een drankje kan worden nagepraat.
Meer informatie: Meira van der Spa, Communication Services Wageningen UR, 0317-485654 of events.cs@wur.nl
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Wie? Ik? Nee.
Heb je veel gedronken?
Wellicht een 'wetenschappelijk' offensief, zoals het onverklaarbaar lijkt dat het sleuteltje van Argentijnse corned beef het etiketje op het blik exact verbergt. Additief E250 schijnt waardevol te zijn, tegenwoordig wordt de lading gedekt voor achteneenhalve florijn per blik. Al ziende blind, stookte wijlen Oltman de haard. Die kerel bedreef woordelijk problematiek. En het volk maar etiketten ontcijferen...
op de site UV wageningen, vindt ge sowiesi al veel data.
hier dus....
voor hen die dat boekje niet krijgen.
'Wageningen' introduceert tijdens Food4You een vermoedelijk (ik heb het nog niet in huis) prachtige boekje waarmee je beter etiketten kunt lezen. Ik wil het beslist hebben en weet dat het een permanente bron van evenveel vermaak als verbazing zal zijn.