![image](/images/uploads/cappucijners.jpg)
Onderzoek Nederland tafelt: Nederlander staat nog bijna 40 minuten in de keuken.Nederlanders zijn nog steeds aardappeleters!
bron: Nederland tafelt
(Deze site is opgezet om eten en tafelen te promoten en consumenten te stimuleren vaker bij de servies- en kookspeciaalzaak binnen te stappen.)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Bravo Holland ! Hoe lekker pasta en rijst ook zijn, de aardappel wint nog steeds. Alleen heb ik mijn twijfels bij die 40 minuten. Worden die ook nuttig besteed; als je op de aardappels gaat wachten ben je je tijd al kwijt. Of bedoelt men dat men echt 40 minuten bezig is met het bereiden van de maaltijd (met bijgerechtjes enzo), dit zou ik echt heel goed vinden. Zet `m op Holland, het wordt nog eens wat. Glaasje wijn erbij...;-) Eet smakelijk!
Remy Tolk.
Lekker glas verse ( Hollandse) Melk...
Eet smakelijk!
Ho even. oa Overijssel, Limburg en zelfs Noord-Holland maken ook wijn.
Remy Tolk.
Dit verbaast me niets en ik denk ook dat voor veel mensen in een weekeinde 40 minuten nog overdreven is, maar ik ben zelden korter dan 40 minuten bezig met de maaltijd. Vrijwel altijd een uur, soms nog langer als ik de voorbereidingstijd meetel. Maar ja ik eet dan ook zelden aardappels met groenten en vlees.
@ Ailkko,
Ik heb het artikel over buffelcamembert gevonden. Heb je daar nog belangstelling voor? Het stond in Het Financieele Dagblad van 14 november.
Dick heeft mijn email-adres. Laat even weten of je het nog wilt hebben.
Groet,
Arnoud