Voor wie is deze cursus?
De Masterclass Totaallandbouw met Joel Salatin draait om het wat, waarom en hoe van de landbouwbedrijfspraktijk. Deze is daarom primair bedoeld ter inspiratie van boeren, tuinders en
andere agro-ondernemers. Voor een maximale impact van zijn bezoek zijn ook deelnemers uit het agrarisch onderzoek, onderwijs, plattelandsontwikkeling en beleid van harte welkom, net als andere betrokkenen bij landbouw, gezondheid, klimaat, biodiversiteit en duurzaamheid.

Waarom deze Masterclass?
Salatin zet zich onvermoeibaar in om zijn baanbrekende, integrale manier van werken over te dragen. Hij deelt de kennis en ervaring over zijn polycultuur tot in detail - technisch, ecologisch, economisch, sociaal, educatief, cultureel - en beantwoordt vragen uit de praktijk. Zo kunnen ook ondernemers in Nederland zich direct laten inspireren om hun autonomie te vergroten, juist door cruciale meerwaarden voor zichzelf, de planeet en de hele samenleving

Locatie: Boerderij Zonnehoeve, Zeewolde
Kosten: (all-in) 250,- euro incl. BTW en biologische catering. Ter plekke zal er simultaan vertaling naar het Nederlands beschikbaar zijn.
Info en inschrijven: Het internet biedt ruimschoots informatie over Salatin en Polyface Farms. Op www.salatinnaarnederland.nl is een selectie van filmpjes te vinden. Via de site blijf je op de hoogte; daar vind je bovendien instructies om je voor de Masterclass in te schrijven. Voor nieuws kun je je expliciet aanmelden.

Een grondige introductie op de totaallandbouw van Joel Salatin is te vinden op het blog www.thuisopaarde.nl.
De digitale flyer van de masterclass vind je hier.
Dit artikel afdrukken