Even een reminder, want ze zijn echt de moeite waard en zelf kan hij natuurlijk geen reclame maken:
![image](/images/uploads/klootwijk-aan-zee.jpg)
Scherp, stellig en met twee benen op de pedalen. Zo hoor je zijn stem weer eens, met een twinkel en wat ironie. De uitzendingen brengen eindelijk weer eens goed en verrassend nieuws over eten, niet het gejeremieer. Alleen vis natuurlijk. Vanavond gaat het over mosselen.
Dit artikel afdrukken
![image](/images/uploads/klootwijk-aan-zee.jpg)
Scherp, stellig en met twee benen op de pedalen. Zo hoor je zijn stem weer eens, met een twinkel en wat ironie. De uitzendingen brengen eindelijk weer eens goed en verrassend nieuws over eten, niet het gejeremieer. Alleen vis natuurlijk. Vanavond gaat het over mosselen.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
De zee niet meer nodig voor mosselkweek. Prachtig, mosselen 'van het land'. Nou nog de Saragossa Zee overbodig maken voor de paling....
Maar wat een teleurstelling, en een voorbeeld van "nepping": Prima Ierse mosselen, die worden omgekat met behulp van een zielig straaltje water uit de Oosterschelde. Wat is er mis met Ierse mosselen?
Floor, ons chauvinisme, onze dommigheid of het mosselen=Zeeuws dat er te lang in is geramd?
Prachtig! Ik was gelukkig net op tijd terug van vakantie vandaag... Mosselen komen voor ons uit yerseke. Da's traditie. Moeten we handhaven.
"Mosselen komen voor ons uit yerseke. Da's traditie. " ... en goede ham uit Parma, camembert uit Frankrijk, electronica uit Eindhoven. En we leefden nog lang en gelukkig. .