Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Dus: Nu nog meer rommel in de Hema-rookworsten. Geniet ervan.
Never change a winning worst.
Precies, Theo. Dit is trouwens een enorm schokkend bericht. Wij wilden vroeger helemaal geen Unox worsten eten maar wél Hema worsten.
Het waren juist de vet spuitende worsten van de HEMA die zo lekker waren.
Idd rommel want ze barsten open door het zetmeel. Dit gebeurt ook bij de allergoedkoopste rookworsten van 79 cent. Ik hoop dat ze niet gaan rommelen met de originele versie van de Hema worst.
Rookworst moet volgens alle gebruiksaanwijzingen gegaard worden net onder het kookpunt omdat anders de vellen je om de oren vliegen. En dat is ook zo. Ook Hema wil dat je het zo doet. Doe daar niet aan mee! Weer een pan minder in de afwas. Gewoon 20 minuten meekoken met de boerenkool of piepers doorstaan ze altijd weer zonder enig letsel.