Follow The Money over de relatie tussen voedingswetenschappers en bierindustrie. https://t.co/PBIpymm1J2 Ik word geciteerd. pic.twitter.com/IM3TWz2zH1
— Martijn Katan (@martijnkatan) October 22, 2017
Dat vroeg de ene emeritus voedingshoogleraar aan de andere (die onderzoekt waarom bier toch gezond is). De ene heet Martijn Katan (VU); de andere Frans Kok (WUR).
Follow the Money - Bier is gezond, zegt de wetenschap (ingefluisterd door Heineken)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dat is een goede vraag. Wat prevaleert in je beslissing
1. kwaliteitsverbetering van productie, samenstelling en distributie ?
of
2. politiek-ethische motivatie ? (ecologie, co2, diervriendelijkheid)
Als het goed is, zouden die elkaar niet in de weg hoeven te staan, wat wel gebeurt, en met betrekking van 2) ook doorslaat.