Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
"De saus had de kleur en consistentie van aardbeienjam, zag ik toen een druppel van mijn vinger afgleed en op tafel viel. Vlekjes van een niet nader te identificeren specerij, een pijn-aan-je-kaak doende zoetheid bij het aflikken van mijn vinger. Helaas, ik kon geen pittigheid ontdekken in de Szechuan-saus. Het smaakt vooral naar maissiroop met misschien een drupje Worcestershire-saus", oordeelt Robert Sietsema van Eater. Je kunt het volgens hem net zo goed op je pannenkoeken doen.