Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
#6 Met azijn erdoor gesprenkeld kan je het weeë soepje misschien nog wat opvrolijken Henric. Wie weet fleur je er zelf ook nog wat van op. Het tempert in ieder geval de bloeddruk en het soepje wordt er nóg gezonder van en het is ook een vijand van obesitas en suikerziekte.
Veevoer, Jos. Dat is zinvoller dan verbranden. Dat gebeurt nl. vanuit de keuken van mijn stadse appartement.
#5 Dick,
"AH's groentesnijder heeft er gelukkig een betere bestemming voor."
welke?
Veronica #7 uiteraard kun je met wat plannen en je adresjes snel en goedkoop eten maken. Wat mij betreft heeft dat nog de voorkeur. Tegelijk, voor al die mensen die niet kunnen plannen, een heel druk leven hebben, geen idee hebben van koken, er geen zin in hebben of Dick Veerman heten, is dit toch fijn. Er lijkt me nog flink wat ruimte voor gezonde fastfoods.
Ik gooi net 10 porties goedgevulde biologische kippensoep in de vriezer voor in totaal 9 euro. Maar soms plan ik verkeerd, heb ik teveel aan m'n hoofd om fatsoenlijk te koken of heb ik even geen zin in kippensoep. Dan zou dit een optie kunnen zijn waar ik mijn lijf blij mee hou.
#5 Dick. Van de meeste pompoenen kan je de schil gewoon meekoken en zelfs de pitten kan je roosteren en gebruiken.
#3 Otto. Ik heb met mijn eigen pompoensoep ook binnen 5-30 minuten een soep op tafel. Op de dag dat ik een enorme pan kook van 1 pompoen van een euro (ik koop ze in de aanbieding of rechtstreeks van de teler, dan is dat wat ze kosten) en wat ui en knoflook duurt het ongeveer 30 minuten inclusief snijden en koken. Ik vries een aantal porties in voor drukke dagen. Dan staat zo’n soep binnen 5 minuten op tafel. Omgerekend een fractie van de prijs. Want ik haal er zeker 6-8 porties uit al naar gelang de maat van de pompoen.