Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ha lizet,jawel hoor.Nog uit het vat.In Aduard bij de groenteman.Ook in noordlaren weet ik.Weliswaar in een plasticzakje per 300-en 500 grams.
Overigens vind ik de in plasticverpakte ook niet echt vervelend.
Ik heb nog even aan je gedacht met Oud en Nieuw.We waren in Oudwoude,midden in het land.Hadden daardoor zicht op het vuurwerk van o.a.Engwierum.
Toevallig eten we dat vandaag. Na alle luxe kost, eens gewone kost. Gebruik eens verse varkensworst ipv kookworst. Zorg wel voor goede kwaliteit, anders loopt de water-sojadrap-meel-worst leeg in de zuurkool, en da's nu net niet de bedoeling. Een goede worst aanprikken.
Ha Anne, jullie ook een heel goed 2009. Kijk, het Noorden heeft meer te bieden dan je op het eerste oog zou vermoeden! Dat zijn er alvast twee. Wie volgt?
Guillaume, ik eet nooit (vieze) worst bij de zuurkool, maar confit, of kasseler rib, of procureurlapjes :-). Meeste worsten niet gluten- of koemelkvrij.
@Lizet, dat is het gevolg van de HACCP normen. Ze mogen het niet meer zo uit het vat halen. De groenteboeren die dat nog wel doen kunnen een fikse boete krijgen.
Het is voor mij een reden om zelf maar zuurkool te gaan maken. Ik ben daar nog niet aan toe gekomen, kan de juiste opslagpotten niet vinden, maar dat zal zeker een keer gebeuren.