Ik ben zelf niet geheel onkritisch over Slow Food en Carlo Petrini, maar hou me wel aan feitelijke punten. Dit kleinzielige stuk moet wel een heel persoonlijke aanleiding hebben.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
logisch, je gaat jezelf toch niet onderuit halen? Dat moeten anderen doen.
Een L.S. van Joh. van Dam die hij naar mij mailde. Hierbij.
L.S.
Mijn artikel over Slow Food, gebaseerd op eigen waarneming vanaf het prilste
begin en op ervaringen van andere leden en oudgedienden in Slow Food, heeft
zowel instemmende geluiden en kreten van herkenning opgeleverd als
verontwaardigde kritiek van degenen die zich de mijne niet wensten aan te
trekken. Dat was te verwachten en het zou me verontrusten als dat niet het
geval was.
Ik zie dan ook geen enkele reden om ook maar op iets terug te komen.
Johannes van Dam
De redactie heeft dat idd gedaan, na te hebben gecontroleerd of dat adres op internet rondwaart. Dat blijkt niet het geval.
Sándor, je had op z'n minst het emailadres van de heer Van Dam kunnen censureren... Misschien iets dat de redactie alsnog kan doen?
Sándor, je volste recht om het antwoorden aan anderen over te laten. Geheel zonder leedvermaak: ik stel gewoon vast dat hier gelijkaardige mechanismes zich voordoen, welke ook de fairtradebeweging onderuit aan het halen zijn. Je hebt mensen die insinueren ivm..., je hebt mensen die feitelijk vaststellen over ..., je hebt de verkrampte reacties,... Ik vond de Slow Food-idee in het begin zeer interessant. Ik ken echter enkele mensen die er enkele jaren hard aan hebben proberen mee te werken en ontgoocheld hebben afgehaakt. Ik ben dus nieuwsgierig.