Hierbij de eersteling van Misset horeca
Misset Horeca Live 03-02-2009 from Misset Horeca on Vimeo
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ja dat gaat nogal. Mijns inziens is het wat overdreven en komt het de kwaliteit van de gerechten niet ten goede. Wellicht dat men op een gegeven moment gewoon niet meer weet wat te doen om zich te onderscheiden. Ik zeg terug naar de basis!
Ik kwam trouwens nog want horeca vacatures tegen. Grappig dat de sterren restaurants nu ook online zitten. Groetjes Joost
Geen wonder dat eten bij de Librije zo duur is ... ;-)
Voor zulke prijzen moet het toch de moeite zijn om zoiets zelf in elkaar te knutselen. Een precisie-dompelthermostaat met terugkoppelingsvoorziening, zo'n duizend euro. Een vacuümpomp, eurootje of honderd. Een paar laboratoriumflessen, 15 euro per stuk. Nog wat slangetjes en wat huisnijverheid en je bent klaar.
Het lijkt dus typisch iets voor het Thuiskooklaboratorium, dat Anneke Ammerlaan als trend signaleerde voor..... 2008!
Hier, rond de 12.000 en 13.000 euro.
Of hier voor een prikkie, 10.000 dollar maar!