Door het toenemende aantal restaurants in Amsterdam is er grote behoefte aan topchefs. Dat maakte Theo van Rensch, meesterkok en hoofd van de opleiding Sterklas van het ROC, bekend tijdens de jaarlijkse lunch voor de nieuwe lichting topchefs-in-spé die aan de Sterklas beginnen. De Sterklas is de hoogste culinaire opleiding voor jonge koks in Nederland. Om de kwaliteit van de Nederlandse horeca in de toekomst op hoog niveau te houden, moeten er meer meesterkoks worden opgeleid. "Elke week gaat er tegenwoordig wel een nieuw restaurant in Amsterdam open", aldus Van Rensch. "Jonge chefs zijn nog nooit zo gewild geweest als nu".
Lees ook
- 2 Amsterdam zonder water over 5 à 10 jaar 23 okt 2021
-
2
+Agractie organiseert kindvriendelijk boerenprotest op de Dam 19 nov 2019
- 0 Nederland laat 500 extra Aziatische koks toe 25 jan 2019
-
0
+Schaarse kok en ober krijgen personal trainer 8 jan 2019
-
1
+Eerlijke snacks te duur voor Amsterdamse ambtenaren 7 jun 2017
- 3 Italiaanse politica wil kind beschermen tegen veganistische ouders 10 aug 2016
- 0 Koninklijke Horeca Nederland wil verlenging Wok-akkoord 5 jun 2016
-
0
+Londen tript op cocaïne, Amsterdam biedt keus 7 jun 2015
- 0 Amsterdamse alcoholisten werken voor hun bier 6 jan 2014
- 0 Damhertenverhuizing zou afschieten kunnen voorkomen 22 aug 2013