Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Hou je maar vast want het wordt nog vele malen erger. De Hema komt met Gender Neutrale Worst.
De worsten mogen namelijk geen zwellichaamrode kleur meer hebben want dat is niet leuk voor transgenders die geen zwellichaam meer hebben. De worsten worden nu groen.
Nee, het is geen grap. Nu op naar de Zwartepietendiscussie.
Velletje behoudt ook zijn 'knak' beter wanneer je hem stoomt bovenop de boerenkool ipv wellen in water. De originele Hema rookworst barst eigenlijk nooit, hierin herken ik waar voor je geld met veel vleesprodukt en weinig opvulmiddel. Maar de pittige variant dus wel. Ik verdenk dat een toeleverancier aangerommeld heeft met de cayennepeper.
Rookworst moet volgens alle gebruiksaanwijzingen gegaard worden net onder het kookpunt omdat anders de vellen je om de oren vliegen. En dat is ook zo. Ook Hema wil dat je het zo doet. Doe daar niet aan mee! Weer een pan minder in de afwas. Gewoon 20 minuten meekoken met de boerenkool of piepers doorstaan ze altijd weer zonder enig letsel.
Idd rommel want ze barsten open door het zetmeel. Dit gebeurt ook bij de allergoedkoopste rookworsten van 79 cent. Ik hoop dat ze niet gaan rommelen met de originele versie van de Hema worst.
Precies, Theo. Dit is trouwens een enorm schokkend bericht. Wij wilden vroeger helemaal geen Unox worsten eten maar wél Hema worsten.
Het waren juist de vet spuitende worsten van de HEMA die zo lekker waren.