Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Patricia zegt nog wel meer hoor, want op de site van RTL staat verder nog:
Flink ziek
De belangrijkste, en gevaarlijkste, bacteriën zijn salmonella en campylobacter. Die komen vaak voor. "Vooral voor ouderen, jonge kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een verlaagde weerstand brengt het eten van kip, al is het maar voor een deel besmet, het risico met zich mee dat je er flink ziek van kunt worden", zegt Schutte.
Ik zou niet eens vlees eten wat slechts tot 70 graden celsius gebakken wordt(wordt met sommige rundvlees gedaan in de oven), omdat er ook bacteriën zijn die pas dood gaan bij 100 graden celsius.
Ik keek al raar, kipsushi??
Onverhitte, niet door en door gegaarde kip moet je domweg niet willen eten. Wat een raar, halfslachtig advies van het Voedingscentrum. Duidelijkheid is geboden. Ik hoop maar dat RTL het een beetje suffig heeft opgeschreven en dat Schutte wel degelijk heel duidelijk is geweest: nooit ongare kip. Nooit!