Met dank aan gastheerschap.com
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Oh jeetje ! Zou dat wel duurzaam vlees zijn ? En is het dier toch niet onder dwang gevoederd ?
ik denk dat het meer een lesje is dat we te veel delen van zo'n beest als incourant beoordelen.
Vaak is het gemak van een slager om alles in de geharkt molen te gooien.
het is een beetje raar om alles als kogelbiefstuk te benoemen maar en zijn zeker delen die als goede biefstuk gebruikt kunnen worden.
Het is een beetje spijkers op laag water zoeken, maar het woord ouderwetse in relatie tot deze MRIJ runderen is niet geheel en al correct. Het betreft hier het zg verbeterde roodbont, waarvan de basis ligt bij het MRIJ ras. Het kenmerk van het verbeterede MRIJ ras is de hogere spieraanzet, met name bij de achtervoet.
Oftewel een lesje hoe verkoop ik de helft van de koe gewoon als kogelbiefstuk.