Vandaag gevonden bij Albert Heijn: boerenkool stamppot met boerenrookworst.
Nou ken ik Gelderse rookworsten, slagersrookworsten en de Unox rookworsten van de Hema. Wel boerenmetworsten, maar geen boerenrookworsten. Zijn ze verzonnen om te passen bij alles wat 'boeren' en 'ambachtelijk' is? Of bij de boerenkool die altijd al 'boeren' was?
Wie kende tot hij dit potje zag de boerenrookworst? Die bestond toch nooit - of vergis ik me nou zo?
Als naam dan, want Albert is goudeerlijk. Er kwam geen rookkast aan te pas. De rooksmaak, zo biecht het etiket, komt van het rookaroma.
Weet je wat? Ik zou wel een boerenpan willen om die worst in te garen ;-)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Dick, je hint is begrepen, ik zal mijn naam aanpassen .
Maar neemt niet weg dat ik de ,,oude willem " mis op foodlog hier , ondanks meningsverschillen maar dat kan hier ...
Nogmaals , willem stap over je trots heen en reageer weer ...
Hans, tis een andere. Dat krijg je als voornamen zonder achternaam gaan.
Ach kijk aan , willem is er gelukkig weer....
Tenenkrommend heb je meegelezen denk ik ?
Vooruit met de geit.....;-)
zeer grove rookworst genaamd boeren worst omdat in de oudere jaren geen gehakt molens beschikbaar waren eenvoudig toch ?
Bij biologisch boeren vliegen de nutriënten in de loop der jaren de grond uit en toch bevatten biologische producten meer nutriënten dan de gangbare.
Hoe spelen die biologische boeren dat klaar, of is het verhaal uiteindelijk niet waar?